Första veckan

Jag har äntligen internet! Lyckliglycklig flicka här! Det strulade jättemycket, glapp osv till uppkopplingen, och igår funkade det inte alls. Så jag bokade tid med en tekniker och nu är jag all set!
Så... till saken:
Första dagen här var HEMSK!
Jag kommer fram till skolan (trött efter att ha gått upp halv tre på morgonen och saknig efter Matti) och ser skolområdet (som är helt fantastiskt fint) och tänker att "fan vad bra det här ska bli!" Jag kommer fram till korridorsbyggnaderna som ser riktigt risiga ut, och tänker att "hm... det är nog bara utsidan...". Kommer upp i en trång trappsuppgång, hittar min korridor. Heltäckningsmattor, heltäckningsmattor, heltäckningsmattor. Öppnar mitt rum, och vaaad ser jag? Ett rum så litet att man knappt får plats med ett liggunderlag på golvet. En fläckig heltäckningsmatta, byggarbete utanför rummet, en liten öppen garderob, en låda och ett skrivbord. Vi mätte rummet och insåg att det är 7 kvm. Jag går vidare till köket och ser att jag har en halv hylla i kylskåpet att förvara saker på, plus en halv fryshylla. Ugnen går inte att stänga och vi är sex personer på två badrum. Mataffärerna är fyllda med socker; till och med socker i mjölken. Till råga på det så fungerade inte mitt Internet. Ville bara bryta ihop lite! Dagen efter blev jag förkyld.
NU när jag inte är övertrött och internet fungerar så att jag kan sociala med folk och ta reda på information så att jag faktiskt vet vart jag ska om dagarna så känns det mycket bättre. Jag är mer förkyld än förut och rummet är fortfarande skit, men jag tänker älska det ändå!
Idag hittade jag linfrön och pumpafrön i affären idag, så nu saknas bara jäst och sen blir det till att baka eget bröd, med fibrer och fint! One small vicory after another. I'll make it work!
Ska lägga upp en bild på mitt rum lite senare! Ikväll blir det skumparty. Imorgon mina första introduktionsföreläsningar.
 
TLDR: Things were bad, now they're fine.

Kommentarer
Postat av: Emma

Böööö lider med dig!! Men så länge det är fint ute kan du ju hänga där :D

Svar: Haha tack ;D Känns okej nu dock! I can do this! :D
Cornelia Böhm

2013-09-10 @ 21:38:57

Skriva något möjligen?:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-post adress? Endast för mina ögon ^^

URL/Bloggadress:

Kommentaren här:

Trackback
RSS 2.0