....


Jag har aldrig varit speciellt bra på att ta kontakt med människor, men hah, jag klarade det faktiskt den här gången. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv!
Men åh, lite nervös är man ju över hur det här ska gå. Har redan fått ganska mkt läxor; svenska, engelska, historia och vi är redan uppe i vår andra matteläxa - och den förra tog hela kvällen att göra klart -  och vi har bara haft lektioner i två dagar. Hur sjukt är inte det?! Men man vänjer väl sig, hoppas jag..
Altså. shit. Det tog lång tid för oss att hitta toaletter på det där stället! Fem byggnader och fram till igår hade vi bara hittat tre toaletter, och det var alla på samma ställe! Sen igår hittade vi, efter endlöst sökande, äntligen några till, så nu behöver vi i alla fall inte rusa till A-huset, så fort vi behöver gå på toaletten.
Har lite kul lärare faktiskt. En av mina mentorer heter Pertti ... någonting.. och han är lite.. feminin av sig. Han talar sån där'n fisförnäm engelska och gör lite graciösa handrörelser till och jag vet inte.. han har nån speciell röst oxå . Kul människa, men lite feminin. Min andra mentor är Per ... någonting.. och jag tycker han ser ut som en förvirrad Hugh Grant i Notting Hill. Förmodligen håller ingen annan med mig om det. Men typ ögonen, munnen och håret xD Skitlikt! Och sen har vi min Samhällskunskapslärare, kommer inte alls ihåg vad han heter (shit, jag måste verkligen börja lägga namnen på minnet, det här är ju pinsamt) han pratar med väldigt stark australiensk dialekt och han tar i jättemycket när han pratar, så det är som att han använder aldeles för mkt luft, så han orkar inte ända ut och måste liksom klippa av orden. Den här filmen fick vi se på vår första lektion:
http://www.videoklipp.se/videos/Noje/djungelboken_och_politiken_mellan_hoger_och_vanster


Hallå! :)

jaa, då har man börjat skolan igen då! Eller börjat och börjat... Själva lektionerna börjar på torsdag.
IB på S:t Eskils, så det blir tåg varje dag, och jag lovar! Man blir hungrig av det! Måste snart gå ner och äta nånting, håller på att dö! Min klass heter IBP1B. har en trevlig klass (än så länge i alla fall). Igår pratade jag typ ingenting med någon, några ord här och var, men i dag gick det bättre! Nu har jag skaffat skåp också, det är första tjing som gäller! Och alla plockar ut hyllorna så jag var tvungen att öppna skitmånga skåp innan jag hittade ett med hyllor. I morgon ska jag försöka hitta en hylla med klädhängare! Skolan har typ 5 byggnader oxå! Men vi kommer mest var i A och B. Sen har de tre gymnastiksalar oxå. Det är ungefär 1260 elever pås skolan, lite skillnad mot nävertorp va?! Och det är godare mat. Jag tyckte faktiskt till och med att den panerade fisken var ganska god. Sjukt eller vad?
Försov mig i morse förresten. Hade ställt min klocka på halv sju, men jag hade glömt att vrida på den där piggen, så den ringde inte och mamma trodde att jag skulle upp halv åtta istället, så det blrv lite bråttom... Men jag hann i alla fall.
Vi har inte börjat med lektionerna än, de börjar på torsdag, så vi har bara lyssnat på när mentorerna Per och Pertti har berättat om skolan, och han Kevin Rogers oxå. Vi skulle presentera nån oxå, fråga frågor och sen "redovisa" för klassen. hatar att redovisa. Men det är väl bara att lära sig

Skola :O

Skola i morrn. Jag är inte redo än, jag behöver minst en vecka till på mig! Ska ta tåget kl nio, så är jag där 10 och måste hitta på ngt att göra under tiden.. men jag får väl gå i affärer eller nåt. Ska bara se till att jag hittar skolan först!

Var i Emmas stuga med henne, Malin, Elin, Ida och Julia. Det var mycket trevligt! Vi åkte in till OKQ8 20 i tio bara för att Julia skulle få sina ostbågar. Vi tänkte först åka till kvantum, men det var stängt, så vi kom precis i  tid till macken. Sen var det bara att åka tillbaka igen. Alla var smått paranoida under färden tror jag. Emma blev till och med rädd för sin egen skugga!
Nu ska jag på promenix med henne i regnet. Skulle ha träffat henne tidigare men var tvungen att städa.

S:t Eskils gymnasium

Julia kom in på de geer, så det betyder att jag kommer va tvungen att åka till S:t Eeskil själv! Och så måste jag komma på ngt att göra i en timme innan skolan börjar... Missförstå inte, jag tycker att det är jättekul att hon kom in! Bara lite nervös. menmen, jag får väl ta och överleva ändå. Men har ni inte hört av mig den 19:e så har jag dött på vägen

KK-joggen


Första gången det inte är fint väder till KK-joggen. Det känns ganska skönt, men lite olycksbådande på samma gång. Det är förmodligen sista gången jag springer, på ett bra tag i alla fall. Jag klarade ju av mina 10 år! Snart har jag gjort det i alla fall. Har ätit aldeles för mycket i dag, vilket inte är bra. Men jag hoppas att maten ska hinna smälta tills när jag ska springa. Inte lång tid kvar nu, men vet inte vad jag kan göra förutom att sitta här.
Ska försöka att slå min gamla tid, eller i alla fall komma fram ungefär samtidigt.. men vi får se hur det går med det. Har ju inte hunnit träna så mkt. men det är ju i alla fall inte lika  varmt som förra året. Trodde jag skulle dö. Jag slår vad om att alla andra kände lika dant. Jag tror att det var den varmaste KK-joggen någonsin.
Iiiiiiih, jag känner hur det börjar pirra i magen! Bara tanken på alla som står och titta på!  Jobbigt. Speciellt i slutet när man kommer där aldeles röd i aniktet, på väg att dö en smärtsam död av utmattning och alla bara står där och hejar på!
Önska mig lycka till :Djag sprang på 25.23. En minut bättre än förra året. Bättre än ingenting i alla fall. Och jag fick min 10 års deltagande medalj (stolt). Men placeringen var ju inte så jättebra.. 26:e plats, tio placeringar sämre än förra året, men jag får väl skylla på orienterarna. Jag får min glass i alla fall! Isabella hade lovat mig en glass om jag slog min förra tid. mums!

Louise Larsson


Ska hämta ut mitt resebidrag till gymnasiet i dag. Ska gå detdärställetvidbion och fråga efter nån Louise Larsson. Tydligen så ska hon hjälpa mig. Sen måste jag hämta ut min nummerlapp och tröja till KK-joggen.

Igår var det utomhus bio då. Det regnade rejält, men vi fick inte gå hem för Elin, så vi stannade snällt kvar. Filmen var ganska bra, men lite konstig ibland, men  handlingen var bra i alla fall. Den skulle egentligen börja nio, men de satte självklart inte igång den förrän 10. Men det hann i alla fall regna klart då.Ska kanske träffa Emma ikväll och kolla på "Liftarens guide till galaxen". Hon har aldrig sett den (chockad!). Men nån gång måste väl va den första. Hon hängde med till stan och hämtade allt som jag skulle ha och så köpte vi lite skolgrejer . För alla som vill veta så är KK-joggentröjan i år svart med nån suddig bild på en människa som springer (intressesmurfarna antecknar)  tjaa, den är ju i alla fall olik alla andra tröjerna vi har haft. Mitt 10:e år i år.. Och tydligen så kommer alla orienterare va med och springa enligt anna! Det är nån stor orienteringstävling i katrineholm den här veckan och alla orienterare har blivit anmälda. Underbart! Jag kommer få såå bra pacering i år. Men då har jag i alla fall nåt att skylla på om det inte går så bra.


bdw så regnar det

Nejmenhallå!


Skulle med mamma och se mammamia idag, men det var så mkt folk så vi sket i det. Kön sträckte sig ända till andra sidan gatan och när vi åkte förbi senare var den fortfarande nästan lika lång. Vi får se den en annan dag istället. Det blir utomhusbio i kväll i alla fall, hoppas bara att det inte regnar . "Across the universe" heter filmen, har inte en aning om vad den handlar om, men det blir nog bra. Någon kärleks historia var det i alla fall
Mat på parkens blir det också. mums! Har inte ätit pizza på länge så det blir gott. Ska bli trevligt att träffa alla kompisar oxå.

hallojj

Idag ska man runt sjön med Malin och Emma. Skönt att ha något att göra på dan. Först ska jag bara plocka svartavinbär och så. Utomhusbio på söndag! Vet inte vad filmen hadlar om, men det blir säkert trevligt. Ska se mamma mia med mamma innan, så vi får se om jag måste åka hem emellan. Måste se batmanfilmen också! Men det får väl vänta lite. Ajja, hejsvejs, ska dra till specce nu ^^


RSS 2.0