Inte fullt så gott!

hm.. Igår lyckades jag tappa min halsduk i maten. Vem klarar av sån om inte jag? Må så vara att jag tyckte att den där kasslern var väldigt god, men inte vill jag gå runt och lukta skinka hela vinern, det kan ju vara farligt under en högtid som denna.


Svartvita kläder och klackskor i alla fall!

Det blir av i alla fall! weey!

Inga svartvita kläder och klackaskor

Skulle servera på scoutbalen idag, men det verkar inte som att det blir av.. Ingen av dem jag tänkte gå med kan, så det blir nog inte så kul. Men jag får väl helt enkelt hitta på något kul att göra hemma istället!

mitt misstag!

För att rätta till mitt lilla misstag så var det visst så att kära prinsen var i Katrineholm, inte Stockholm. Det var ju ännu bättre, men man kan ju fråga sig vad han gjorde i våran lilla håla!

Kunglig servering

Det råkar nu vara så att min kära vän Malin fick servera ingen mindre än prins Carl-Philip Bernadotte på sin första dag på APU:n. Ingen dålig start, Malin! För er som väldigt gärna vill veta så beställde han kycking med ris och rödvinssås och en cola. Inte illa. Du är ju nästan kändis nu, Malin. Näsa gång får du presentera oss! Tydligen var han ju snygg också.

Jag ska också söka jobb på statt i Stockholm!The prince of Sweden

.

Den här dagen har du varit skit, av anledningar jag icke tänker förtälja. Anyways har jag enormt mycket att göra just nu, men vet inte hur jag ska börja, dessutom är jag hungrig. I morgon ska ett svenska arbete vara inlämnat och jag har inte ens börjat. Vi får se hur det går. Får väl rafsa ihop något.

Synd att det inte snöar. Jag skulle vilja lägga mig i snön och ligga kvar där till våren. Slippa tänka på allt. Det skulle vara härligt. Fast kallt

RSS 2.0