Gaah!

Men åh, Alex hade sett fel, det var starlight nästa vecka! : / tragiskt.
menmen, jag får väl försöka hitta på ngt annat i stället.. får se vad det blir. Sitter kanske bara uppe och titta på sex and the city eller nåt, som vanligt . Eller så kanske malin och jag drar ner till stan i stället.

panik!

jag har just upptäckt att det bara är tre veckor kvar på sommarlovet och här sitter jag som ett fån och gör absolut ingenting! Panik!
Men i kväll ska vi i alla fall till Starlight, för hoppningsvis. Då händer det nåt kul i alla fall. Sen måste den där tältningen bli av ckså! Jag måste ju liksom få ut någonting av mitt sommarlov. Det känns redan som att språkresan inte har ägt rum. Jag bara sitter hemma och Degar hela tiden!

God morgon ^^

Idag ska jag träffa Helene :D Vilket var evigheter sen.. Ska bli mkt trevligt :) Vi ska ner på stan.  Sen frå vi väl se vad vi hittar på. Ska kolla på den där kjolen på Topaz, inte för att jag egentligen behöver köpa ngt mer.. men ändå :P

Hittade pappret förresten, om gymnasiet. Mamma hade tydligen lagt undan det . heh. Jag som var så säker på att jag tog det xD Så har man rivt upp hela rummet i onödan. menmen, det är hittat i alla fall.

Jag har märkt att jag spenderar aldeles för mycket tid vid datorn, det är ju sommarlov! Då ska man va ute och göra massa kul saker istället för att sitta här och tråka. Jag blir värsta deperimerad av att sitta här, jag har ju inget liv! Men vill gära skaffa ett, så hör av er om ni inte har ngt att göra! :P

Nystart

Okej, dax att börja blogga på riktigt nu :P Eftersom jag är säker på att ni alla är såå intresserade av mitt liv ><
Lättare att börja om med bloggen helt då tror jag.
Okej, för att berätta lite om det senaste så var jag i Stockholm med Emma igår. Det var skit kul, men jag hade nog lite opraktiska kläder :P svettades som en gris i mina jeans. Okej, så farligt var det väl inte, men varmt var det xP Köpte lite grejer i alla fall:

Mascara
Jeans
Träningsbyxor
"skinnjacka"
Väska
Skor

Var det nåt mer?
Idag ska jag i alla fall ner till stan och lämna in min anmälan till KK-joggen. Liite sent kanske, men det blev så xP Får förmodligen gå själv, eftersom Emma inte svarar :'( men jag överlever väl..

Bästaste Emma följer med ändå! ^^

Jag skulle plocka undan lite grejer från mitt rum när jag började tänka på skolan och skolsaker och kom på att jag inte vet var mitt papper från skolan är.. Vilket är lite illa eftersom det står vilken tid jag börjar och det har jag inte koll på :P såå, Julia. Om du ser det här nån gång, om några veckor eller så.. så kan du gärna höra av dig xP


RSS 2.0