Rött!

Okej, då är det (nästan) besämt då. Jag ska till mammas förskräckelse färga håret rött! Känner att jag är i desperat behov av att att göra något drastiskt. Bli inte skräckslagen nu, jag ska inte färga orangerött som på helloween, nu blir det mörkröd. Hoppas det blir bra. Malin är hittills den ända som har sagt att jag inte ska göra det - och mamma så klart, men hon har sagt att det är okej, i alla fall. Bäst att göra det på lovet så att jag har chans att färga om det om det ser alldeles för hemskt ut. Men det får vi väl hoppas på att det inte blir.
Nu litar jag på att ni håller tummarna för mig!

Ajjabajja, Cornelia

Jag mår dåligt. Jag skulle ha pluggat hela helgen, men har knappt gjort någonting och näste vecka börjar helvetesveckan. Jag känner mig sååå lycklig. Får väl gå och plugga nu antar jag, det är bara det att det fiinns så mycket annat att göra! Jag är sjukt deprimerad


Twilight

Okej, då har man sett Twilight då! Jag tyckte faktiskt om den, vissa besvikelser fanns det såklart, men man kan inte förvänta sig annat. Jag menar, boken är ju så bra. Jag hade inte haft något emot om de hade gjort den lite längre, jag tycker den var aldeles för kort! Massa viktiga bitar förvann. Men annars var den bra. Eller, lite mer romantik kunde de ha haft, och han är ju så snygg! Måste verkligen läsa fyran nu! Bara tre före mig på reservationslistan

btw 1) Det var några ungar längst fram som satt och skrek så fort Edward dök upp i filmen och två tjejer satt och diskuterade filmen brevid mig. Något distraherande

btw 2) Jag har skaffat Friskis & Svettis kort!

DNA=DNA

Det är en chans på 64 x 1012 att det ska födas en människa som har exakt samma DNA som mig.
Ganska liten, men ändå! Den finns!


Ingen mer dator för min del!

Jaha, nu förstör man hyn genom att sitta vid datorn också. Jag fick göra en gratis undersökning av mitt ansikte och det visade sig att jag sitter aldeles för mycket vid dator (chockande!). Min hy har nämligen börjat förstöras av datorernas underbara strålning. Vad lycklig jag blir!


Okej, jag ångrar mig! Jag vill ha bort snön, framför allt isen!

Jag skulle som vanligt cykla till tåget, men gissa vad! Det var IS på gatan. Inte kul. Jag fick cykla i snigelhastighet mesta delen. Precis när jag tänkte att "nu kan jag ju cykla lite fortare, det går ju ganska bra!" så WOOOSH! Och så gled en chockad Cornelia på rygg på gatan med cykeln över sig. Så jag tar tillbaka det där med Julkänsla och snö, snön ska bort! Eller i alla fall isen!


Snö!

Nu känns det allt att det snart är jul. Efter att ha lyssnat på Perra och hennes jullåtar har jag världens julkänsla och längtar verkligen till julklappsinköp - och inslagningar, vilket påminner mig om att jag måstre köpa nytt lack!
Det värsta med vintern är ändå när man måste cykla hem från stan i snön, jag trodde jag skulle förfrysa fötterna och jag är säker på att jag hade kunnat hugga av stortån utan att känns något. Men det ska jag självklart inte göra! Jag får nog helt enkelt skaffa vinterskor!

Twilight

Okej, då är det bestämt. Malin, jag och Emma ska på premiären till Twilight den 28:e (den har premiär då i kära K-holm i alla fall) Hoppas man inte blir besviken!


McDriven

Idag var en historisk dag. Jag och min syster åkte i McDriven för första gången! Spännade spännande. Jag höll på att kissa på mig ett tag! Bästa dagen i mitt liv! Måste göras om.

Jag har dessutom fått i uppgift av min kära kompis Martin att skriva något om honom i min blogg. Men ack, vad kan man skriva om denna 92-årskulls-hatande 18-åring? Ingentingingenting. men jag antar att han är ... snäll <3


Alkoholist på inkommande

Nu för tiden gör jag saker som är helt emot min natur. För några veckor sen kollade jag (som jag skrivit tidigare i bloggen) på high school musical, på bio! Sjuktsjukt och igår, bered er på något förskräckligt, tog jag upp våran keybord ur källaren så att jag skulle kunna sitta vid datorn och ta ut en låt. jag vet, det är illa det, men det blir värre. Nyss spelade jag några små trudelitter och ve och fasa! Jag tyckte njöt av det. Cornelia Böhm tyckte om att spela på en keybord! Jag börjar skrämma mig själv. Vad kommer hända näst? Kommer jag att bli alkoholist? Mördare? Eller kommer det gå så långt att jag faktiskt börjar ta huvudvärkstabletter när jag har ont?

brumbrum

Idag har jag då övningskört för första gången. Jag är lätt bäst på att köra bil. Det sa bara snap, och så kunde jag allt!
Eller inte!! OMG, jag är nog värst bilföraren ever. En riktigt fara för trafiken, inte för att jag körde på gatan, men till och med på parkeringen var det illa. Mamma började till och med skratta! men i slutet lyckade jag faktiskt med att starat så att inte så bilen ryckte till varje gång jag skulle gasa.
Får väl hoppas att det går bättre i fortsättningen, annars får jag väl hålla mig till moppen och flytta till Italien istället.


...

deprimerande deprimerande deprimerande. Det enda omvärlden kommer att komma ihåg av mig om jag dör, eller förvinner eller nåt, är att jag var snäll. jag menar, snäll.. hur kul är det? Jag måste vara en väldigt tråkig människa

Bara för att ingen av er kan se så här bra ut i orange jacka!


Öppet hus

Nu har man då fått veta att lärarna räknar med att man ska kunna komma till skolan på en lördag. Denna lördag, fär att vara exakt. Vi ska ha öppet hus (och de kommer de med nu?!). Föräldrarna ska få vara med på en lektion, om jag har förstått det rätt. Tydligen ska vi oxå spela upp en teater om antika grekland. Den kommer säkert bli underbar. Jag menar, det är ju inte så att vi kommer börja med det i morrn eller nåt.
Jag som hade tänkt ta en lång sovmorgon på lördag! Men å andra sidan gör detta faktiskt att vi får julov en dag före alla andra, vilket inte är så dåligt.
Suck on that!


btw, för alla som är intresserade så kommer jag att vara totalförlamad av träningsvärk imorrn. Vi hade nån sorts "function yoga" eller nåt liknande. Något enormt jobbigt kan jag lova. Fick hem ett häfte med massa olika övningar (alla med bilder illustrerade av tränaren själv) så nu ska jag verkligen komma i form, eller vi kan väl låtsas alla fall.
Om jag inte hinner dö innan dess vill säga.

Spiderman Party

Redovisning av våra politiska partier idag. Alla försökte verkligen förstöra Chasses och mitt Spiderman parti. Jag lovar, de var inte lika hårda mot de andra, även fast jag kunde hitta lika mycket fel på dem också. Totaldiss altså.
Jag förstår inte, vem skulle inte rösta på ett parti där man ska forska fram siderman?
Chockadchockad


?!

Skulle gå på tåget idag när jag tittade rätt in i ögonen på en kille i 25 års ålder som just körde upp ett finger i sin stora näsa och körde runt noggrant. Smått äcklad vände jag bort blicken. När han sen stigit av tåget tittade han på mig med ena ögonbrynet uppe och log snett som om han var värsta Casanovan.

mm... attraktivt

Lite kallare element tack?

Idag lyckades jag smälta min jacka. Eller okej, det var inte såå dramatiskt. Inte som att hela mina jacka låg i en fräsande pöl på tåggolvet, men jag smälte faktiskt min etikett.
Tåget var då försenat i 40 minuter och det var massa folk, så det fanns bara spridda platser, vi bestämde oss för att sätta oss på golvet. Jag satt lutad mot ett element, men det var så varmt att jag var tvungen att ha min jacka emellan. Hela tiden så tänkte jag att "nu kommer jackan smälta", men jag tog inte bort jackan. När jag sen skulle kliva av tåget och sätta på mig jackan upptäckte jag att min etikett var helt ihopklibbad och att den hade smetat ut sig över luvan.

Cornelia, du måste lära dig att lyssna på din inre röst!

RSS 2.0