It's alive

Det här inlägget skriver jag endast för att låta alla veta att jag lever, trotts att jag åkte hem på moppe från sandra igår, rätt igenom snöslasket. Det var inte trevligt kan jag lova. Jag tror inte att mina fingrar riktigt har återhämtat sig än från den chocken. När jag kom hem var jackan helt täckt av is på framsidan och jag vet inte om mina jeans har torkat än..
Men jag lever i alla fall, tänkte bara att alla ville veta det!

I skamvrån med mig!

Nu har man varit och sett High school Musical 3. Det finns nog inte mycket mer med mig själv som kan förvåna mig längre. Det är Totalt emot mina principer! Och med en viss skam i rösten måste jag säga att den var helt okej.
Jag spenderade praktiskt taget hela Englandsresan med att klaga på alla High school Musical prylar som fanns i varenda lite affär och nu sitter jag här hemma i Sverige och säger att den är okej. Hur sjukt är inte det? Chockadchockadchockad!btw, nån som vet nån kul figur jag kan klä ut mig till på fredag?

Förvirrad, eller vad?

Har jag sämst lokalsinne eller vad? Jag skulle till tandläkaren för att få plupparna till tandställningen och som alltid vad jag ute i sista sekund och hade lite väl bråttom kanske och så hittar jag inte dit. Så där står jag, helt förvirrad inne på sjukhuset och har ingen aning om vart jag skulle gå. Så kom jag plötsligt på att förra gången så hade mamma visat mig upp, eller ner, för några trappor. Så jag rusade upp, så stod det "operationsavdelning", eller något liknande, så jag tänkte "shit" och sprang ner istället, men det sår inte ut att vara där heller, så jag fick gå upp igen och fråga om vägen. Så tack vara den trevliga tanten så kom jag ju fram tillslut, men det värsta är att jag just kom på att jag har glömt bort hur man kommer dig - Igen!
Ska man gå upp, eller ner för trappan?


btw ser jag förjävlig ut. Jag tror att den här kommentaren av min kära mor säger allt:

"jaha, jaa du behöver i alla fall inga kondomer med dig på den festen!"


galengalengalen

jag känner mig som en galen phsycoidiot just nu. Jag vill bara vräka på musiken på högsta volym och springa runt och skrika!!!  Men mama är hemma, så det går inte! Panik, måste springa! Jag är på så bra humör att jag nästan spricker. Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey


och DANSA, jag glömde dansa!!!

Blond eller brunett?

Är det bara jag som har tänkt på att förr i alla gamla sagor så var alla goda prinsessor blonda (med undantag för Snövit) och de onda mörkhåriga. Nu är det tvärt om. Den "onda" är alltid blond, en smula korkad och jaa, helt enkelt elak. Hur kommer det sig? Är det alla blondinskämt som har bitit sig fast? Man vill ju inte ha en korkad huvudperson, eller hur? För visst ser man nästa alltid brunetter som de smarta i filmer och de blonda som korkade shoppaholics? Eller försöker man helt enkelt ta bort den gamla synen på att alla prinsessor alltid är blonda? Gör man det håller det ju i så fall på att slå över åt andra hållet..
..tåls att tänka på..


Weey

Jag har hittat en till som utalar ananas som jag! Världen är allt bra fantastisk.

Drog ut den sista tanden idag. Nu ska jag bara sätta in resten av tandställningen och sen är det klart - för tillfället i alla fall - det ska jag göra på lovet förresten.
Jag tog cykel idag, vilket inte var så himla smart, med tanke på att jag skulle cykla hem bedövad i halva ansiktet med en bomullstuss i kinden. Jag kände mig helt utvecklingsstörd. Dessutom försökte jag att både täcka för kinden och hålla ner kjolen samtidigt, det var lite krångligt, jag fick ge upp efter ett tag.
När sen jag skulle sätta in hörluren i örat upptäckte jag att jag inte kände något i örat, ingen behaglig känsla precis.

Men nu är det slut i alla fall!

Spider-humans

Wey, nu är jag klar med civics arbetet. Jag och Chasse gör ett politiskt part. Spider-humans heter det, och går upp på att vi ska inskaffa spider-humans (spider-man) som ska rädda vårt samhälle. Vi ska bygga alla husen hägre så att de kan svinga sig fram.


Spider-human


Min något misslyckade spider-human som kvinna
- partiet måste ju vara jämställt, därav namnet spider-human istället för spider-man


Kommer ni rösta på oss eller vad?

jahapp

Men åh, grrrr.. Bilddagboken funkar inte! Det är ju nästan så man blir ledsen i ögat..

Almänt tråkig dag idag. Började bra, sov över hos malin, men när jag kom hem blev det mest plugg, och inte kom jag nånstans för det! Lyckat.
Försökte rita spiderman som en kvinna till Chasses och mitt politiska parti, men jag måste erkänna att det blev helt misslyckat, får försöka lite till

katastrof i köket

Misslyckad - igen!

Idag skulle då lilla oförståndige jag koka mannagrynsgröt. jag tyckte jag var väldigt duktig eftersom jag både kom ihåg saltet och att röra hel tiden, så att det inte skulle bränna fast. men gissa vad! Jag misslyckades igen. När det var dags att ät gröten då tänkte jag: "hmm.. det smakar ju inte så mkt.. tog jag för lite salt?", men nej, jag hade tagit vatten istället för mjölk! Jag kan helt enkelt inte laga mat! Förra gången tog jag 4 dl mjöl till fisken istället för 4 msk, mmm vad gott det blev... verkligen... jag lyckas varje gång!

Nån som vill komma hem till mig och äta? ;D

...

Ännu en lyckad dag. Jag missade tåget - igen! Men idag var det i alla fall efter skolan och jag hade sällskap. Åh, det var så irriterade för om jag bara inte hade följt med Malin till bankomaten hade vi säkert hunnigt båda två, eftersom hon hade kunnat cykla i så fall. Sorry malin!
I alla fall så följde jag med henne, och sen var jag tvungen att springa medan hon cyklade före för att köpa biljett. Och jag rusade under tunneln och så såg jag tåget stå där och så tryckte jag på knappen för att få dörrarna att öppnas, inget hände, och så tryckte jag igen och igen och igen och sen åkte tåget iväg. Lagom chockad står jag kvar. Sen visade det sig att Zuza också hade missat, så hon, jag och malin gick och provade skor istället.


Happy Birthday to Malin

Idag var en trevlig dag må ni tro! Malin pettersson fyllde år så vi överraskade med att kidnappa henne och bjuda henne på fika! Det var sååå gott och jag blev sååå mätt. Men hur mycket offrar man sig inte för en kompis. Dessutom sa hon att hon hade trott att födelsedagen skulle bli jättetråkig, eftersom hon bor ensam och så. Vilket gjorde det hela ännu mera lyckat!

Med brist på hjärnceller

Skulle åka buss hem idag och nu är det så att jag inte brukar åka buss speciellt ofta, så Zuza fick peka ut bussen och förklara minst tre gånger vart jag skulle kliva av och visa på kartan var bussen skulle åka. Blåst eller vad?
Sen när jag väl stod där på bussen så försökte jag trycka in mitt kort i automaten, men den åkte inte in. Så jag fortsatte så klart att försöka pressa in det ända tills busschaffören sa:
"ehm, den ska in åt andra hållet."
Och vad värre var att min gamla klasskompis stod bakom mig. Härligt Cornelia, härligt! Jag förstår inte vad som har hänt mig på sistone. Det är säkert så att bara för att jag går i en klass med über smarta människor så känner min hjärna att den måste rätta till saker och ting så att det blir mer normalt och då måste jag helt enkelt bli 3 gånger (eller två kanske) mer korkad än vad jag brukar vara.
Men jag steg i alla fall av på rätt ställe!

Ugly Betty

Är det bara jag som tycker att Ugly Betty har blivit tråkigt? Jag brukade vara en trogen följare, men nu orkar jag inte längre. Det är bara massa olyckor som händer och dessutom blev det tråkigt när hon blev tillsammans med Henry. Visst var det kul innan, när hon kämpade om honom, men sen, jaa... Det börjar kännas lite utdraget. Hon borde bli tillsammans med Gio istället!


I surrender!

Jag ger upp kampen mot tabletterna, ni vinner!
Jag har alltid varit emot att ta massa piller bara för att jag har ont, men nu pallar jag inte! Det dunkar i hela käken och det känns allmänt smärtsamt. Inte kul. Massa ont!
jag har nu tagit inte bara ett, utan två, hela TVÅ smärtstillande piller.

jag är en hemsk människa

Hemma från tandläkaren

Drog ut tredje tanden idag. Första från underkäken. Det var snäppet värre än de andra. Jag fick ingen bedövning innan sprutan! ajjajj
Dessutom fick jag mer bedövning från sprutan, så har nu ingen känsel upp till örat och så var det nån krok på tanden, så de fick slita och dra lite längre än förut.

När de hade dragit ut handen kände jag efter och tänkte "hm..fick jag en annan sorts tuss den här gången? Fick jag en specialare för att jag blödde så myclet?"  En smått förvirrad Cornelia upptäcker sedan att den där geléaktiga saken inte alls var en tuss utan inget mindre än hennes egen läpp!


Begravningsmarsch

Har jag inte blivit lite väl disträ nu? Mamma kunde för en gångs skull skjutsa mig till tåget, efetrsom hon skulle åka till Stockhom.  Gissa vad! Jag glömde självklart biologiboken där jag hade skrivit svenskan och var tvungen att springa tillbaka hem (mamma hade nite tid att skjutsa mig tillbaka) och sen ta moppen till stationen. Jag måste ha något allmänt fel någon stans i min lilla skalle. Det  är nästan så man blir lite trött. Dessutom stressade jag sjukt mycket i går eftersom jag fick för mig att engelskan och svenskan x 2 skulle vara klar i dag + att jag hade matte, men självklart visade det sig att bara svenskan x 1 skulle det. Lättnad. Jag kommer dö i  förtid av allt stress.

Adjö kära vänner


Grrr! -.-

Biologiläraren var allmänt irriterande idag. Vi var alla uppstressade och hade pluggat massa till provet (eller nästan i alla fall) och så säger han att vi inte ska ha nåt! Älskar våra lärare att göra så mot oss eller? Först Perti och nu Mattias!

Åh, ni skulle ha sett mig dansa amerikansk och rysk folkdans. Gud vad bra jag va! Vilken taktkänsla! Jag slår vad om att de där killarna stod i dörren och kollade bara för att jag var såå graciös!

Idag var vårat tåg försenat på grund av att nån person hade gått omkring på spåret, så alla tåg var tvungna att stanna -.- Bra jobbat altså. Men det var å andra sidan ganska trevligt att stå och prata på perongen med Zuza, Chasse och oskar :) Även fast det var kallt..

Det måste väl hända nån gång..

Och gissa vem som missade tåget! Underbartunderbart

Jag hittade inte min tågtidtabell, så jag trodde inte att tåget gick prick! Nästa tåg går inte förrän 11..
Men jag missar i alla fall bara datakunskapen : /

Sovmorgon!

Sitter här hemma och har sovmorgon. Borde plugga till biologiprovet, men jag tar det sen. Kommer ha flera timmarst rast när jag kommer till skolan.. Så nu sitter jag och lyssnar på The calling - Wherever You Will Go
Bra låt det där. Men självklart har vi inga låtar med dem på datorn. Någon som har lust att skïcka några till mig?
Det känns lite ensamt på msn just nu! Bara jag inloggad! Finns det ingen annan som har sovmorgon? Det är ju nästan så man bli ledsen


ZzZ

ojoj, trött trött. Sitter hemma hos Malin.Vi ska väl snart gå och lägga oss. Är lite väl trött tycker jag. Martin och Fredrik gick härifrån för ett par timmar sen. Vi satt och kollade på"dead end" och "The mist". Båda sög! men det var trevligt sällskap i allafall. Malin L och Anna var också här, men de var en aning osociala tycker jag. Båda satt och smsade under filmen. Dålig stil xD Men de gick ganska tidigt... Vi kollade på American pie 1 oxå. Men då satt  jag mest och halvsov. Malin och jag försökte oss på aladin också, när de hade gått, men vi kom inte så värst långt. Malin  somnade i soffan!
det var kul i alla fall. Måste göras om!
Ajja. God natt på er!

Dagen dålig

Dålig dag idag. Visste att den skulle bli dålig redan i morse. Kände det på mig. Hade fysikprov och det gick skitdåligt. Jag glömde miniräknaren. Bra jobbat Cornelia, bra jobbat! Så jag fick göra alla uträkningar för hand och så var det massa andra saker jag chansade på. Sen fick jag tillbaka biologiprovet. Inte nöjd. Trodde det gick jättabra ju. Dessutom har jag börjat tröttna på alla affärerna i Eskilstuna nu. Tragiskt men sant. vad ska man då göra när man väntar på tåget?!
Isabella har börjat leta efter en lägenhet nu. Det är väl dags att flytta hemifrån nu annat jag. Stackars mig blir kvar med föräldrarna aldeles själv! Rädda mig!

Two more to go!

Andra tanden ute nu då. Bara two more to go. Hålen känns alldeles för stora! herregud, hur ska de lyckas dra ihop de där?! Ser ett scräckscenaro framför mig där jag får gå med stakettänder hela livet! eller att de kommer avbryta för att de upptäcker att mina tandrötter inte kommer klara det här och så kommer jag att ångra att jag någonsig bestämnde mig för att skaffa tandställning. Men jag antar att man får lita på att de vet vad det gör. Kunde inte äta grytan som pappa hade lagat idag, smärtsamt. var tvungen att nöja mig med sqash soppa. Tragiskt. Jag kommer dö av svält!

Telefonproblem

Har just fått reda på att jag har fått fel numer till Matilda och jag har därför tidigare skickat sms till en helt okänd människa. Och jag råkade just skicka ett till. Så blev jag fundersam över varför hon inte svarade, men så kom jag så klart på det. Härligt. Bra jobbat matte, du får allt ta och lära dig ditt nummer nu!


Har förresten gjort ett test, det här är tydligen min prefekta kille:

Lilahårig
Bruna ögon
Har svenska föräldrar
180-190 cm lång
han är snygg

Hah, vad läskigt. han killen jag såg, i datasalen (vissa vet vem jag pratar om), han hade faktiskt lite lila i luggen! det måste vara ödet, helt klart!

Förresten dricker jag nu årets först glögg!Btw, är vi inte bara snyggast!

...

Sitt er i skolan och gör... ingenting. Väntar på att få gå och äta. Om jag inte skulle ha idrott idag skulle jag sluta typ nu. Snacka om deperimerande! men nu är det som det är.. vi tänker i alla fall kolla om vi kan få träna hemma istället, så vi kommer med två tåget. faast då kan ju Perra inte visa den där snygga killen, så vi får väl se hur det blir.

:)

Var hos Oskar igår på filmkväll. Men det kul, men hade redan sett filmen. Shutter, var det. Jag och malin var tvungna att åka hem till henne och hämta filmen eftersom Keso tydligen hade hyrt så dåliga. Det var skitkallt där inne! Jag höll på att frusa ihjäl, halva jag i alla fall. Den andra låg under ett täcke.
Det var ungefär 15 pers på en TV och två små soffor, så jag fick ligga på golvet!
Blev bjuden till en fest i Flen nästa lördag. Ska man gå?


stressstressstress

Är så stressad! har massa att göra. stressstressstressstressstress! Aaah, jag har ridning i dag oxå. HJÄLP!

RSS 2.0