damdamdam

Snart är det  dags för tandläkaren. Rädda mig! andasandasandas!
Står inne på biblioteket och väntar spännt på att gå mot min död. Hör jag inte av mig i morgon vet ni vad som har hänt.
För er som inte vet ska jag altså skaffa tandtällning  och ska nu till tandläkaren för att dra ut min första tand. De följande  tre veckorna ska jag sedan dra ut tre tänder till och sen på höstlovet är det dax för själva rälsen. Härligt lov jag  kommer få!

Önska mig lyckatill!Då var den ute. min läpp hänger av bedövningsmedlet, jag kan knappt prata för att jag har en bomullstuss i hålet och jag får inte äta nåt på en timme. Men annars är det bra.
Det gick faktiskt fortare än jag trodde att det skulle göra. Först fick jag en bedövningssalva, sen trog de och sprutade in bedövningsmedel med en spruta och tillslut fick jag ännumera medövningssalva. Hon sa att jag skulle säga tillom det gjorde ont. Sen började hon vicka, men jag tycker mer att hon tryckte än vickade. Hela mitt huvud fäljde med vare sig jag ville det eller inte och jag tänkte: " Herregud, tanden har ju inte lossnat ett dugg, hur länge ska jag sitta här? Vad räknas som ont? ska jag säga till att det gör ont? Gör det ont?"
Sen sa en av tandläkarna "Nu är den snart ute, nu säger det bara plopp!" och så sa det plopp och så var den ute!
Nu har jag tanden i en utomordentligt fin röd kista. Jag tror jag ska ge den i julklapp till någon!

Btw, har jag lyckats ta några fina dimbilder nu!

Detta är då tanden. Mycket fin tand om jag får säga vad jag tycker

IB-dagar i allmännhet

Lilla jag går oskulldsfullt in i klassrummet för att ha fysik och börjar plocka upp mina böcker. Jag slängde upp mina grejer på bordet och när jag sätter mig ner så upptäcker jag att jag - ve och fasa! - har lagt upp min deo istället för mitt pennskrin. Snacka om att vara tankspridd. Hoppas bara att ingen såg

Jag kom och tänka på något som min kära klasskamrat Henrik sa i fredags. Jo, han är då mjölkalergiker och kunde därför inte äta annat än korv den dagen. Det var tjock korv btw. När vi sätter oss ner och ska äta säger han
"Fy, vad äcklig den här korven var! Men den hade varit ännu äckligare om den hade varit omskuren."

Jag tror att du får förklara dig lite, Henrik.


Förresten så har jag äntligen fått reda på att fåglar faktiskt inte kan äta svarta änkan. Kanske några få... Känns lite läskigt. Vilka ska annars äta upp dem?


Isprinsessa - nästa!

Provade på konståkning idag med Zuza. Som befarat var det bara småungar där. Men det var ganska kul ändå. Försökte lära mig "harhopp" och nån sorts piruett. Jag var sååå bra. verkligen.
Det fanns nån jättejobbig 10 åring där som helatiden var tvungen att visa hur bra hon var. Så irriterande.
Får väl prova på någon mer gång och se vad jag tycker.

Tragedi

Vaknade upp klockan 7 i morse. Ingen dimma. Nu blir jag deprimerad. Det är helt enkelt inte meningen att jag ska ta min bild. Nästa vecka kommer alla löv ha blåst bort. trgiskt.

Men dagen har en ljuspunkt - Konståkning kl 16.30
och vindruvor så klart!Dagens musik - Artic Monkeys

27/9-08

Idag steg jag upp 7 eftersom jag tänkte ta lite fina dimm och morgonsol bilder, men gissa vad! Det fanns varken dimma eller sol. Just my luck! Ska försöka i  morgon också, men det blåser så mycket att det knappast är troligt att det kommer va någon dimma då heller.. menmen, vi får väl se.

Åkte ut och fotade med Bella och pappa sen i alla fall

btw, Monki och veromoda öppnade i Eskilstuna.
SUG PÅ DEN! :D

kalasdax?

Var hos Emma idag när jag av någon anlening (jag mins inte vilken) kom att tänka på min vita pälsjacka med svarta prickar, som jag hade när jag var 5. Åh, jag älskade den jackan, men jag fick bara ha den när jag skulle på kalas. Det fick mig att associera till mina "kalastrosor". Ett par vita trosor med speta som man egentligen hade utanpå blöjor, men jag tyckte att de var så fina så jag fortsatte använda dem även efter att jag slutade med blöjor.
Tänk er en lite Cornelia på väg till kalas med en tjock, vit päls med svarta prickar och ett par kalastrosor med spets, eller det var nog egentligen typ volanger.
Ah, mina favoritkläder! ack, så synd att de inte passar längre!
Hittade faktiskt mina kalastrosor i mitt skåp när jag rensade ut det för ett par månader sen. Vad säger ni, ska jag börja använda dem igen eller?

25/9-08

Åh, dessa omöjlig kedjebrev som håller på. Snart kommer jag att spy på dem. Och saken är att det enda som står i breven är ungefär samma sak som jag säger nu(att de sycker att kedjebreven är jobbiga). Men ändå måste varenda en skriva att de minsan oxå tycker att de här kedjebreven är jobbiga, så de fortsätter och tack vara det är min brevlåda på groupwise snart full!

jag håller på att skriva min uppsatts om bönderna i Egypten. Det ska va klar i morgon och jag har ingen inspiration what so ever. Så svårt att koncentrera sig när man sitter framför datorn. Jag vill bara gå in på bilddagboken hela tiden. beroendeframkallande! Idag kommer "heroes" också. Shit, jag har bara en och en halv timme på mig att skriva det här! Bäst att sätta igång!


Skolfoto

Skolfotot kom idag. Gruppfotot blev faktiskt bra för en gångs skulle, men shit. Porträttfotot är hemskt! Jag ser helt flottig och äcklig ut i ansiktet. Och den bilden ska man ha på ID kortet oxå, härligt! Men får hoppas att det bara är en liten bild.
Nu vill jag ha skolkatalogen!

Sten

Sitter i skolan, börjar inte förn's om 40 minuter och har ändå hunnit äta och leta efter fakta om egypten. lång rast. Jag skulle hellre sluta tidigare än sitta här... Eller nee. tåget går ju ändå inte förens kl 2.. Vi gjorde ett test på engelskan. Snacka om att  det sänkte självförtrendet. bara fel hela tiden!Tro inte att jag är sämre än alla andra nu x] det blev typ så för alla , men ändå, herregud! Det var liksom olika meninar och så fort det var ett fel som var annorlunda än facit, även fast ordet betydde samma sak, så blev det fel.. men men, man lär väl sig nåt då i alla fall.

Slutar 13.10 i dag, känns bra. Då hinner jag hem till "One tree hill!" Jag vet, jag är patetisk! Men jag kan inte rå för det!

Och min väska är tung! Jobbigtjobbigt! hah, jag bara klagar hela tiden. Jag läser en bok nu som handlar om en poje som blir slav. Han får bära stenar hela dagen och några slavar dör för att de bryter ryggen. Det ger en lite perspektiv på saker och ting. Jag menar, jag får väl va glad för att min väska bara innehåller böcker och inte sten..  Men jag slår ändå vad om att min väska är tyngre än DIN!

:D

Och idag kom de efterlängtade böckerna! Beställde alla som har kommit ut hittills i serien "om jag kunde drömma". Och nu är det typ bestämt att jag och Zuza i alla fall ska testa på konståkning :D Ska kolla med Julia om hon oxå skulle med, och Anna med kanske

Inte mycket kvar i "Lord of the flies" nu. Skönt, den är ganska jobbig att läsa.
Jag har upptäckt en skrämmande tanke. Tjejer är nästan precis lika dana som de där killarna i boken. Såg några tjejer sitta i trappan i skolan och så dök det upp nån insekt och alla blev hysteriska. Först blev de skiträdda och sen bara "Döda den! Döda den! Stampa på den!" Och sen var det en tjej som bara "Jagstamparopdenjagstamparpåden!" Och så smasch!
Nödvändigt liksom
-.-
Jag fick värsta accosiationen till "Lord of the flies".

fest

Igår var det fest hemma hos Oscar. Riktigt kul. Måste göras om! Vi kom dit 8 (två timmar efter alla andra) och kom hem (till emma) halv fyra. Fast många gick redan vid tolv ett! Svårt att berätta vad vi gjorde... men sjukt kul var det i alla fall! Åkte dit med Emma, Malin L , Malin M och Alex. Malin, nu får du allt se till att ha en fest du med, malin.
Kul att träffa Alex igen också. Hon var hemma från Danmark i helgen. Hon får komma hem lite oftare tycker jag!


Nu är jag trött

Och jag ska gå IB?!

I morse vankade jag upp, jag kollade på klockan "kvart i...dags att stiga upp! neee orkar inte!" Låg kvar lite till. Sen kollade jag på klockan igen. "10 i. Okej nu måååste jag gå upp!" Så jag steg upp och gick in i duschen. Ut ur duschen. Klädde på mig. Sen skulle jag gå ner till nedervåningen, så jag släckte lampan. "men är det inte lite väl mörkt, det såg ljusare ut igår..." Jag tände lampan. Kollade på klockan. Och vet du vad den visade?
01.00
Så det var bara att sätta på sig pyjamas igen och gå och lägga sig!

Tillbaka igen

Emma har klagat, så jag måste börja skriva igen. Lycka till med den säger jag. Men jag får väl försöka i alla fall.

Jag har kommit på vad jag vill göra nästa sommar! Lite tidigt kanske, men det skadar aldrig att planera lite! I alla fall så är det nåt sorts militärläger som Chasse var på i sommras. Det är som armén fast för ungdomar.
Man kan välja att antingen ha vatten, mark eller luft. Tar man vatten lär man sig om båtar och knopar osv och luft är flyglan och så (man får självklart inte flyga) och mark är fält.  Det är tydligen skitsträngt och så, men det låter jättekul! Jag, Chasse, Perra och Zuza funderar på att åka. Chasse avbröt tydligen förra gången så hon måste göra om.

Jag har faktiskt redan bestämt vad jag önskar min i julklapp oxå! Jag ligger lite före i år.
I alla fall så vill jag ha:

- Piercing i naveln
- Tarotkort
- Omtapetsering av mitt rum

Förresten, nån som vill börja på konståkning med mig? (A)

RSS 2.0