Nooo!

jag har av misstag råkat radera allt på min syrras externa hårddisk! Att jag alltid ska lyckas! Känner mig så duktig

...

Okej, nu är jag nästan klar med min Civics uppgift. Skriver om Kina och Tibet konflikten. Men orkar inte mer nu. Hjärnan är trött. Vill sova. Det är alldeles för sent för lilla mig.
Skriver resten på tåget.
Godnatt

Onaturlig bantningskur!


Bra med ärliga reklamer! ;)


HAHAHA


You just do it fast, and then you stop!

Plask

I morgon blir det bad för första gången i år. Känns lite tråkigt eftersom massa redan har hunnigt före. Fruktansvärtfruktansvärt! Det roliga med att bada tidigt är ju att vara först. Meeeeeen jag får väl överleva, även om det är med nöd och näppe.

Dvärgfötter

Jag har just fått veta att jag har samma skostorlek som min kusin 10 åriga kusin! Eller nästan i alla fall. Hon har 35-36 jag har 36-37. Omg, det här är ju nästan pinsamt.

Farvääääl!

Bara 45 min kvar tills vi åker till Finland nu. Jag veet att ni kommer sakna mig! Jag kommer i alla fall sakna er. och jag tar tillbaka det där om att vi bara ska få under 0 grader. Mormor ringde nyss och sa att vi minsann kan få upp till 7 på dagarna.

Jag tror att jag har fått en ny favoritglass btw, lemon age! Jag får väl tacka Malin för att hon introducerade mig till denna mumsiga sak. Helt perfekt är den. Både godis, isglass och vaniljglass! mmmmmm
Kommer defenitivt gå åt i sommar  ^^

Förresten, ni får hålla tummarna för att mitt rum blir bra. Det ska omtapetseras när vi är borta


Ha det bäst!


Kära Finland

I eftermiddag åker man till Finland då!

Detta är vilka jag ska få dras med hela lovet. Dessutom kommer ni få nästan 20 grader, när vi knappt kommer över 0
Buhuuuuuuuuuuuu        snyft


Blubb blubb

Okej, nu är datumet för fösta doppet bestämt. Den 25 ska vi pina oss i iskalla vattnet ute i Larsbo. Även fast det kanske låter lite plågsamt så blir jag lycklig av bara tanken! Underbart att få bada igen!
Jag veeet, jag är sjuk


Underbara vår

Det finns inga problem som inte lite sol kan fixa!RSS 2.0