Kallt

Massa minusgrader idag, och massa snö :D Bilden är från förra året dock
På lördag blir det Egypten!! :D och jag är förkyld -.-

Jag.Blir.Galen

Vaaarför måste människor (mamma och hennes kompis) alltid förstöra när filmen är som bäst?!?! Jag satt och kollade på Finding Neverland när de kom hem. Självklart kommer de ju in och sätter sig i i vardagsrummet i slutet av filmen och börjar prata jättehögt!

HÄR HAR VI JU MISSAT NÅGOT!
JAAAA,  DET SER UT ATT VARA EN FILM I DIN SMAK. DU GILLAR VÄL JHONNY DEPP?
DET VAR JU TUUUUR ATT VI INTE SÅG DEN FRÅN BÖRJAN FÖR DÅ HADE JAG SÄÄÄÄKERT GRÅTIT NU. (när jag sitter och bölar åt det sorgliga slutet)
Jag menar komigeen. Låt mig vaa! xD  Jag vet att jag förmodligen låter som en tjurkärring nu, men jag hatar att bli störd när jag kollar på film -.- Speciellt när jag sitter och grinar :P Då kan de väl ändå bara gå därifrån xP
have a nice day
Finaste filmen <3

Ny plattång!

Slutade skolan idag, för det här året. När jag gick på stan med kompisarna passade jag på att köpa en ny plattång som jag tyckte passade bra till Egyptenresan (lördag), eftersom det är så himla liten! Dessutom är den 10 gånger bättre än min gamla, trots storleken xD Köpte den på Åhléns för 249 kr :D
Plattat hår :) Inte ofta det händer xP

Visst är den söt?!!! :D

Terminsavslutning i morgon!

Hej, nu ska jga och Svampbob plugga biologi, sista provet för den här terminen!

Hejdå!
Tjolahopp!

helt vanlig dag idag, förutom att det visade dig att det var sista gången på dansen förre veckan. Väldigt trist, med tanke på att det förmodligen inte kommer kommer fortsätta nästa år... haha en termin med modern dans fick jag! Jag och Anna funderar å andra sidan på att prova på fortsättningsgruppen. De är väldigt avancerade förstås, men man får väl kämpa lite! Dessutom behöver vi ju inte vara med på uppvisningarna och skämma ut oss, vi kan ju bara vara med och träna! Men vi får se hur det blir!
Jag har varit med i en tävling igen xD Det var så fina saker man kunde vinna, så jag var tvungen! (haha)
Man fick sätta ihop en egen utstyrsel för 3000 kr och hade sedan chans att vinna den :3
Här är min! Än så länge i alla fall, vi får se om jag ändrar mig sen xD
Ääälskar klockan!

mums mums pizza :3

Sitter och käkar pizza och kollar på när Madde fixar Zuzas hår till balen. Det blir jättefint :3 klockn tre åker vi iväg. Zuza vär värdinnan för balen och jag är lilla tjänserflickan som ska gå om kring och servera x] haha, men man är ju med bara för att få vara med och dansa efteråt! :D


Tillbaka från spelningen!

Det gick jättebraa (lycklig Cornelia)! Jag hade lite problem i början bara. Hade inte hunnit prova flygeln innan, så när jag skulle spela lågt tryckte jag alldeles för löst några gånger, vilket resulterade i att det inte hördes något över huvud taget! xD Men det var inte så farligt, försökte spela så att det inte märktes och när jag väl kom igång gick det mega fint ^^
Jag skulle improvisera till dikter som några småbarn hade skrivit (de var jättesöta btw!), men vi visste inte riktigt hur många som skulle dyka upp, och när jag satt där på scenen såg jag dem inte och visste därför inte hur länge jag skulle spela. Det var meningen att min pianolärare skulle göra ett tecken för att visa när alla var klara, men det gjorde hon inte xD Lyckades gissa rätt i alla fall, vilket var tur xD Ahh, det var så roligt!! Pappa tog lite bilder, så ska be honom om dem, så kanske jag kan lägga upp några här sen :)

Sleeping time!

God morgon kära läsare!

Ni anar inte hur trött jag är idag! Mamma ramlade av hästen igår och bröt nyckelbenet, så det blev en sen kväll för oss båda. Hann inte göta några läxor, men lärarna borde väl förstå hoppas jag.
Usch, det var jätteläskigt. Vi skulle precis sitta av när något skrämde mammas häst så den rusade iväg. Alla andra hästarna blev ju självklart oxå rädda, så det resulterade i att tre stycken ramlade av. En fick hjärnskakning (tror de), den andra bara lite ont i ryggen, och så mamma som bröt nyckelbenet. De trodde först att hon hade krossat axeln, eftersom hon flög in i sargen, men det hade hon som tur var inte. Inte för att det är så kul att bryta nyckelbenet heller.
Det var jättejobbigt. Hon hade så ont att hon skrek och grät, och det fanns ingenting jag kunde göra åt det. Ambulansen kom i alla fall och gav henne smärtstillande. Pappa och hämtade mig och så åkte vi iväg till akuten. Hon behvde inte stanna över natten, men ska tillbaka om 10 dagar för att se om hon behöver opereras. Håller tummarna för att hon ska slippa!!

Nu blir det lektion för min del. Två och en halv timme svenska. Ikväll spelar jag piano i musikens hus. Håll tmmarna för mig!.
Ha det bra. Bryt inga nyckelben!

Paljettklänning

Tittade runt på lite olika sidor och hittade den här fina klänningen på en vintage sida. Ingenting jag skulle köpa dock, eftersom den måste beställas från Danmark. Men fin var den. Älskar ryggen!
Ska iväg och rida nu, vi hörs senare!

Länk till klänningen


Morgon styrelsemöte

Trött. Matteprov idag. Inte riktigt redo, men det får väl gå som det går. Kan ju knappast bli sämre än förra gången, hoppas jag xD haha. Ska försöka läsa på lite under dagen ^^
Sitter på styrelsemötet till elevrådet och försöker hålla mig vaken. Kanske inte borde sitta och blogga, men aja xD haha. Dålig stil, Cornelia. Dålig stil.

Ska stänga av och vara en bättre människa!
Have a nice day! ;)
Cornelia - the Creative thinker!
haha inte lätt kan jag säga att ta smygbilder med Webcamen utan att någon ser.
Märks det att jag har tråkigt? xD

Kallt idag btw! -7 grader. Blev lite chockad i morse, kallt att cykla x] haha. Men min klänning är varm i alla fall ^^
Stäng av nu Cornelia!!

Åhh jag älskar tisdagar!

Redan hemma från skolan! Det blir till att plugga lite nu. Har en historia uppsats att skriva och sedan blir det mattemattematte. Prov i morgon! Ska iväg och spela lite piano sen också. Sista lektonen innan spelningen på torsdag, då jag ska sitta utklädd till ängel och improvisera till barndikter (haha). Lite nervös, men det ska bli kul!

Risgrynsgröt till lunch!


mums ^^


RSS 2.0