God morgon kära läsare!

Ni anar inte hur trött jag är idag! Mamma ramlade av hästen igår och bröt nyckelbenet, så det blev en sen kväll för oss båda. Hann inte göta några läxor, men lärarna borde väl förstå hoppas jag.
Usch, det var jätteläskigt. Vi skulle precis sitta av när något skrämde mammas häst så den rusade iväg. Alla andra hästarna blev ju självklart oxå rädda, så det resulterade i att tre stycken ramlade av. En fick hjärnskakning (tror de), den andra bara lite ont i ryggen, och så mamma som bröt nyckelbenet. De trodde först att hon hade krossat axeln, eftersom hon flög in i sargen, men det hade hon som tur var inte. Inte för att det är så kul att bryta nyckelbenet heller.
Det var jättejobbigt. Hon hade så ont att hon skrek och grät, och det fanns ingenting jag kunde göra åt det. Ambulansen kom i alla fall och gav henne smärtstillande. Pappa och hämtade mig och så åkte vi iväg till akuten. Hon behvde inte stanna över natten, men ska tillbaka om 10 dagar för att se om hon behöver opereras. Håller tummarna för att hon ska slippa!!

Nu blir det lektion för min del. Två och en halv timme svenska. Ikväll spelar jag piano i musikens hus. Håll tmmarna för mig!.
Ha det bra. Bryt inga nyckelben!

Kommentarer

Skriva något möjligen?:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-post adress? Endast för mina ögon ^^

URL/Bloggadress:

Kommentaren här:

Trackback
RSS 2.0