nej tack

Kan någon säga mig varför det bara är äckelgubbar över 40 som tittar på mig, och sen den där killen med alldeles för stora byxor (jag menar det, han måste gå och hålla i dem för att de inte ska ramla av!)!? Som den där +40 ryssen på tåget idag! Nej tack!

Way too short

Jag gick bredvid Amanda idag i matsalen. Det var nästan pinsamt, hon var typ 30 cm längre än mig! Så nu ska jag börja gå i klackskor igen! Jag menar, så kort vill jag inte va!

Skrivstil/Grekiska

Jag ska lära mig att skriva skrivstil! Det ser ut som att en femåring har skrivit när jag försöker. Det är nästan deprimerande. Dessutom kom Emma, Anna och jag på att vi ska lära oss grekiska. Någon som kan lära oss?


mmmmmmmmmm

Ungspankaka med sylt på morgonen måste va det bästa som finns! Mums säger jag bara

Snacka om att jag saknar sommaren!


Wow wow wow

Erkänn, nu blir ni avundsjuka. Vi ska få (eller få låna i tre år) varsin sån här dator från skolan. Sjukt snygga! Det tog ett tag, men efter lovet blir den min!

Gratisgodis

Det här kom till mig från Gratisgodis i veckan. För er som inte vet så är gratisgodis en sida där man kan samla ihop godisbitar genom att besöka sidor, gå med i nyhetsbrev och värva folk och sånt. Bli medlem där! *reklamreklam ;D

http://www.gratisgodis.se/?r=252406


Hittade mammas plastros


Massakerhot på S:t Eskil

Vilken dag idag! Trodde att det mest spännade som skulle hända var att min katt väckte mig 5 på morgonen av att hon krafsade i golvet för att försöka gräva ner sin spya som låg under min säng, men ack så fel jag hade!
När vi hade slutat kemin kom någon rusande i B-huset och ropade att alla skulle till Aulan. Disträ som jag var så märkte jag inte ens det. jag var så totalt inne i formuläret om vad vi uppfattade som slampigt (spännandespännande). Men vi pallrade oss iväg dit i alla fall. När vi kom dit fick vi reda på att någon hade skrivit på internet att han skulle komma till S:t Eskil och skjuta ner alla. Polisen spärrade av aulan så vi blev fast där och massa elever blev inlåsta i klassrummen. Föst tog man det inte så seriöst, men så öppnade några elever en dörr till aulan och en polis kom rusande och ropade något i stil med: VAD I HELVETE  HÅLLER NI PÅ MED? Det blev helt tyst och det var typ då man fattade att det verkligen var allvar. Vad tidningarna skrev först var dock inte alls sant. De skrev att skolan var i chock och att elever sprang runt och skrek och grät i skolan. Bullshit. Alla tog det väldigt lugnt. Visst, man var lite chockad och visste inte riktigt hur man skulle bete sig, men jag såg i alla fall ingen som grät. Efter ungefär en timme fick vi i alla fall gå. Ingen fick en chans att hämta sina saker ur skåpen, så många fick gå hem utan jacka och väska. Så skolan fick prata med sj så att de lät alla pendlare åka utan tågkort. Utanför skolan stod massa reportrar, så jag förväntade mig att se det hela på nyheterna, men det dök inte upp. Kanske kollade jag på fel nyheter?
Nu har de i alla fall fått fram vem det var som skrev hoten. Det var en 21-åring från Eskilstuna, men han har sagt att det bara var ett skämt, så det blir skola som vanligt i morrn. Eller aa, nästan i alla fall. Jag tror att alla ska samlas med mentorerna och prata igenom vad som hänt. Förutom vi som ska till Stockholm för ett underbart studiebesök på riksdagen!Usch, jobbig lördag

Var i Flen med några kompisar och hälsade på Chasse. Sen efteråt skulle jag till Emma och käka. Skulle egentligen va där sex, men eftersom tågen går så sällan så blev det sju istället. Först så hade jag tänkt fel med tågtiderna, så kvart i sju upptäckte jag att jag skulle va på stationen prick, och gissa vad! Jag hade punka på cykeln! Och pappa kunde inte skjutsa så jag var tvungen att ta mammas cykel som är en decimeter för hög. Jag kunde inte sitta på sadeln och trampa samtidigt. Sen när vi skulle hem igen så var tåget försenat i 45 minuter. Underbart! När vi kom tillbaka igen efter 40 minuter var tåget ytterligare en halvtimme försenad. Det var mästan så man blev ledsen. Så jag kom nästan 2 timmar försent till Emma, men de väntade med maten i alla fall! Jag har bästa kompisarna!


RSS 2.0