Wanna get slim in no time? Try braces!

Tro inte på fad folk säger. Tandställning är inte ett sätt att få rakare tänder, tandställning är ett ytterst plågsamt sätt att gå ner i vikt! Man kan ju inte äta någonting!
Jag bara känner hur sötsuget kryper på, men det finns inget jag kan göra för att stilla det. Det enda vi har hemma är mackor och det är praktiskt taget omöjligt att äta just nu. Så jag måste vänta tills maten innan jag kan få något i mig! Det är nästan tortyr! Och det här kommer säkert hålla i sig i åtminsone en vecka till. Det enda som kommer finnas kvar av mig är mitt lillfinger. Plågsamt!

Tråkiga liv

Idéeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetorka! Det funkar inte. Jag har suttit här jättelänge och försökt komma på något roligt att skriva, men det kommer inget. Jag antar att den enda förklaringen är att ingen spännande händer i mitt liv just. Tragiskt!
Det bästa jag kunde komma på vad att berätta att  vi ska ha ett slags EU rollspel på samhällskunskapen. Jag hade suttit och skrivit i nästan 5 minuter när jag kom på att ingen skulle vilja läsa om sånt.
Nej, jag får skärpa mig nu!


Jag var hos tandläkaren idag

Tandläkaren: Som du ju vet ska vi sätta dit tandställning på underkäken idag
Cornelia: Ja, precis! (ehh, vaa?)

Jag hade missat totalt att jag skulle få sista delen till tandställningen idag, så jag gick det lyckligt ovetande och fick en liten chock, men tack vara min underbaaaara teaterkonst lyckades jag låtasas som att jag visste precis vad de snackade om, så jag fick min tandställning. Det är inte skönt ska jag säga!

Sjuk?

Usch, jag mår inge bra. Jag tror jag måste sjukanmäla mig från skolan imorrn för först gången på 10 år. Det känns lite tragiskt, då kommer jag inte längre kunna skryta med min fantastiska odödlighet! Jag funderar på att gå till skolan, bara för att inte bryta linjen...

Sommarjobb

Idag har jag säkt sommarjobb på donkan och biblioteket, men det visade sig att jag missade att fylla i massa grejer till McDonalds... duktiga jag som vanligt! imorrn ska jag lämna lite fler brev till olika caféer och sånt. Eftersom jag pluggar i Eskilstuna får jag förmodligen inget jobb av komunen, så jag får hoppas på det bästa!

bdw jag ska passa på att göra lite reklam för min kompis Matte, läs hennes blogg!

http://matildamotvarlden.blogg.se/

McDonland's

Nu har jag äntligen fått veta vad McDonald's slogan var innan "Have it your way"!

Det har stört mig ett tag.

~Livet har sina goda stunder!

btw, jag ska söka sommarjobb där


döende

Jag är förskyld! Jag hostar, nyser, snorar och det är säkert dödligt smittsamt! Nån som vill kramas? <3

Nästan dvärg

Jag var hos skolsköterskan idag. Jag är en cm kortare än jag trodde att jag var! Det betyder att jag är 1.57, vilket är nästan 1.55, då kan man lika gärna säga att jag är 1.50, vilket är en och en halv meter! Är man en och en halv meter räknas man som dvärg.
Jag har gått från att vara relativt normala 1.58 till att vara nästan dvärg! Tack för mina härliga gener!

Rea in my <3

Var och shoppade på Gina tricot. Hade lite tid innan tåget gick. Hittade en klänning för 49:- Rea, älskar vi inte alla det!Vad tycks?

Midnight Sun

Hittade Midnight Sun utlagd på internet (twilight ur Edwards perspektiv) ska nog läsa den. Usch usch på mig.

http://www.stepheniemeyer.com/pdf/midnightsun_partial_draft4.pdf


Breaking dawn

Har läst ut Breaking Dawn. Tragiskt. Vad ska jag nu läsa?!


Kaffe - nej tack!

Okej, det blev inte så mycket kaffe för oss på våran kaffenatt, men vi kom i alla fall fram till att:

a) Kaffe med kolaglass är inte gott
b) Det är inte heller kaffe med chokladsirap
c) Vi ska nog skippa hela den här kaffegrejen och hålla oss till varm choklad och te istället

Antika Greklands Gudar

Jag hade en redovisning på svenskan idag. Man skulle skriva om en av antika Greklands gudar. Jag hade Hera, Zeus fru. Visste ni att de var syskon? Dessutom var Zeus otrogen mot henne hela tiden och alla andra gudarna hade också affärer med varandra. Hera försökte dessutom döda sin son bara för att han var ful och hon var den som skapade den första vampyren. Athena föddes ur Zeus huvud, eftersom han svalt hennes mamma och Kronos åt upp sina barn eftersom han fått höra att han skulle dödas av en av sina söner! Är man gud är visst allt tillåtet!

Romeo and Juliet

Vi ska börja läsa några bitar ur Shakespears pläser på engelskan. Vi har börjat med balkongscenen ur Romeo and Juliet. Det är jättekul att läsa gammal engelska!

"What's in a name? That which we call a rose,
That any other name would smell as sweet.
So Romeo would, were not Romeo called,
Retain thar dear prefection which he owes,
Without that title. Romeo, doff thy name,
And for thy name which is no part of thee,
Take all my self."


Kaffe?

Okej, nu har Emma och jag bestämt att vi ska försöka oss på att dicka kaffe, så på fredag ska vi sitta uppe hela natten och pimpla i oss en massa. Jag kommer kissa på mig! Men vad gör man inte för att passa in i vuxenvärlden?


Längtar

Bara 21 veckor kvar till sommarlovet!

Flip out?

Jag känner ett stort behov av att uppdatera idag. Förmodligen beror det på bristen av inlägg under jullovet, eller så vill jag helt enkelt inte plugga idag. Aja till saken! Min idrottslärare blev galen idag. Hon ställde sig mitt på gympasalsgolbvet och sa:
Before we're putting up the badminton net, we'll all dance the MACARENA together!
Och vi var alla tvungna att ställa oss upp och dansa macarena. Hur sjukt är inte det?


Robert Pattinson

Jag undrar hur många timmar sammanlagt jag, Perra, Matte och Sam har diskuterat Robert Pattinson egentligen. Minst tre-fyra! Sjuktsjuktsjukt. Vad händer med mig egentligen?!
Håller jag på att förvandlas till en galen fjortis? Snälla, rädda mig!Bara för att jag är så fjortis har jag också ändrat min sida till Rosa!

Eskilstuna in my heart.

Jag tror att jag och mina kära vänner håller på att utveckla ett starkt beroende av Espresso house. Något som kan komma att bli ett värligt dyrt beroende. Men det är ju så gott! Och jag älskar att kunna sitta vid bordet och titta ut på alla som gå omkring på stan med en kopp varm choklad med vispgrädde och marsmallows i handen.
Förresten är det bästa som finns att gå omkring på stan i eskilstuna när det snöar. Tänk er; helt vitt omkring er, massa folk som går omkring, julljus överallt, någon står och spelar trumpet på andra sidan gatan. Underbart! Det får mig att känna som om jag levde på 60-talet eller nåt.

Härligt!

Jag ska till Rom på sprolovet, det ska inte du!


moneymoneymoney

Jag visst att det inte blev mycket till omstart. Onda onda jag! Men nu har skolan börjat igen, så det kanske händer lite mer värt att skriva här.

Jag har börjat känna hur mina pengar bara sprätter iväg. Jag bara handlar saker hela tiden, och jag älskar det! Det känns underbart att ha pengar igen!
Jag kan nästan se en gammal klok gumma framför mig, sittandes i en gungstol och säger: Oförståndiga unga flicka som tror att pengar är allt här i världen. Och ungefär där nånstans så sätter hon en förbannelse på mig så att jag förlorar alla mina pengar och måste söka min lycka någon annan stans. Så jag ger mig ut på vägen och träffar en fattig pojke. I början tycker jag att pojken bara är konstig och luktar illa, men efter ett tag inser jag att han är så mycket mer. Men då är det försent och han har gett sig av. Jag söker genom hela landet och med hjälp av några fåglar och möss hittar jag honom. Jag förklarar att jag älskar honom. Vi gifter oss och det visar sig att han är en prins som blivit förtrollad av en häxa när han vägrade att gå med på att gifta sig med henne och på så sätt ge henne makt över kungariket. Förtrollningen bröts när han fann sin sanna kärlek! Vi flyttar till hans slott och lever lyckliga i alla våra dagar!!!

Sorry, jag lät tankarna flyga iväg lite...

Omstart

Okej, jag har fått klagomål över att inte ha uppdaterat tillräckligt. Jag har blivit en dålig människa.
Det är ett nytt år nu, och en ny Cornelia. Så jag ska inte göra er besvikna.

Skolan börjar på onsdag och jag sitter här och har panik över att inte ha gjort mina läxor än. Jag får nog sitta hela dagen i morgon. Härligt. Dessutom har min hårfärg börjat blekas ur, så jag måste snart färga om, kanske ska köpa färg idag... Annars kommer jag se hemsk ut när jag börjar skolan igen, och det vill vi ju inte!

RSS 2.0