På nytt född!

Och gissa vem som har pengar igen! Denna månad har varit sjuk. Cornelia har varit knäpp. Hon köpte 8 böcker på bokrean, intebraintebra (fast jag måste påpeka att fyra av dem var på halva reapriset!) + Att hon köpte ett par skor och en skjorta. Hon är djuupt besviken på sig själv. Hade bara40 spänn kvar. Men nu är hon en rik människa igen! Känner sig som pånytt fördd!

(:

Cornelia har varit duktig idag! Hon har faktiskt pluggat, stort framsteg. Stolt över henne.

I morgon ska man kanske se Kenny Starfighter, det visar sig att jag hinner se den trots allt. Får se om jag har pengar dock, köpte en skjorta igår, inte så duktigt av mig. Har praktiskt taget inga pengar kvar, men det ära ju bara 4 dagar kvar innan man är rik igen.

Och jag vill bara meddela alla om att trots alla misstankar är Helene vid liv. Det är endast hennes knappa minne som hindrat henne från att svara på sms och dyklikt.


..

Snacka om att jag hatar SJ just nu. För det första kom jag nyss hen från Eskilstuna en timme försenad. Och för det andra tänker de stänga ner sträckan mellan uppsala och Norrköping, vilket betyder att vi i så fall måste åka buss till skolan varje morgon. Nej tack! Då tänker jag garanterat flytta!

Att jag alltid lyckas...

Igår tänkte jag att jag för en gångs skull skulle ha klänning på mig till skolan och när jag kom till tåget och var på väg upp för trappan så springer en kvinna fram till mig.
- Hej! Säger hon
Jag hinner tänka:
Vem är det? Känner jag henne? Borde jag känna henne. Tror hon att hon känner mig fast hon egentligen inte gör det?? Innan hon fortsätter:
- Ursäkta, men din klänning har fastnat!
Jag stirrar på henne och känner efter. Ingen klänning täcker min bakdel.
Jävlar, tänker en rodnande Cornelia, drar ner klänningen igen och sammar fram ett tack innan hon rusar in på tåget

Ungdomar får fnattJag måste bara säga att vi hade jättekul idrottlekton idag. Vad är väl några blåmärken på benen mot att få tacklas när man spelar fotboll :D (eller får och får, jag tror inte riktigt att det var vad Dollal hade tänkt sig när han planerade lektionen). Det bleb några tacklingar, sparkar och bollar mellan bena. Ungdomar went galna

Sånt vill vi ha oftare!

Vårtecken

Sommaren är på väg! Underbartunderbart! Och hur kan du veta det undrar ni säkert. Jo:

+   De har börjat sälja glass i kafeterian!

Man kan alltid lita på att kafeteria-tanterna vet vad de sysslar med! Vi tackar för det glada tecknet.
Snart dags för skinnjackan!


Slacker?

Fysikprov i morrn, och hur bra tror vi det kommer gå? Jag borde börja plugga snart.. Usch, jag har blivit dålig på att plugga. Men jag fick i alla fall G på matteprovet!!
Herre gud, vad har hänt med mig? Cornelia Böhm är glad för ett G! Det är sjukt! För 7 år sen brukade jag sitta hemma i min säng på fritiden och räkna bara för att det var så himla kul och nu sitter jag på gränsen til IG. Det är nästan skrämmande. Jag som tycker om matte.. Dags att plugga!

I'm sooooo back! (läs det här med Alphabet - Fascination i bakrunden eller John ME - Love Is My Drug! Ett måste för att fatta känslan!)

LIVET ÄR UNDERBART! Jag är så otroligt lycklig att jag tror jag smäller av.
Vi satt på tåget och började prata om böcker och jag kände hur jag blev helt lycklig och hela jag bara blev varm och kunde inte sluta prata! Och jag bara vill skrika ut!!
Hela jag är helt speedad. Känner hur det nästan kliar i händerna av att få vända blad och jag vet att jag värdens supermegatönt men jag har inte fattat själv hur mycket jag har sakanat att läsa! Och jag vet att ni inte fattar, men det gjorde mig så otoligt glad, jag kan inte sitta still. jag bara känner hur jag äntligen är tillbaka igen. FULLKOMLIGT LYCKLIG!
När tåget var framme i Katrineholm var klockan fem minuter i sex. Med världens panik cyklade jag till Biblioteket, sprang in och lånade fyra böcker innan de stängde! MÅSTE LÄSA!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHH! Jag flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyger!

och btw har jag hittat min miniräknare!!! Den låg inbäddad i mitt sängöverkast *katjing - kassan återställs!
btw2, jag är sjuuuuukt taggad inför svenskdebatten. Första gången på länge som jag har kännt så inför något. Vi ska så krossa dem tolalt! Passa er Maria, Rend och Henrik; You're so going down!minus

Jag sitter här i skolan och förbereder mig att ta mitt minus i datakunskap. Jag förstår att detta kanske är en chock för vissa människor, men räds ikke. Det här betyget kommer inte räknas med. Jag tror inte att en enda individ i denna klass kommer att får något annat än minus eftersom datakunskaperna mesta dels spenderas ute på bilddagboken, eller andra liknande sidor. Men skolan för skylla sig själva för att de inte betygssätter oss i detta å så viktiga ämne.

Och ni får ursäkta min smått sarkastiska ton i det hela. Jag ska bättra mig till nästa gång.

kortkort

Jag har klippt håret! 2 dm kortare blev det, och pappa märkte inte ens något. Jag satt spänt där  vid matbordet och skulle se hans reaktion, men han sa aldrig nåt, så tillslut vad jag tvungen att fråga.

Cornelia: Ser du någon skillnad på mitt hår?
Pappa kollar på mig. Kollar bort
Pappa: inte mkt
Pappa fortsätter med sitt

Det kändes ungefär såhär ----> -.-
jag menar, till och med min ridlärare såg det när jag hade på mig hjälm och toffs!!


Exercise Emo

Amanda, Matte och jag satt och snackade med vår kära, koreanska utbytesstudent på matten idag och så kom vi av någon anledning in på ämnet idrott.

Koreanen: Exercise is just torture
Cornelia: No exercise is good for you
Koreanen: Running is not the same, but weght lifting... It just hurts and you want to die
Cornelia: well... some people like that pain
Koreanen: Yeah, like emos
Cornelia: xD


Psykbarn

Förra veckan fick vi gå på en stress föreläsning speciellt för IB elever och idag fick vi se en fim om stress på idrotten. Herre gud, alla måste tro att vi är värsta psykbarnen som inte kan koppla av. Jag menar, visst är det stessigt, men inte behäver vi värsta sär-behandligen för det. Kom igen. Det är nästan pinsamt. Ingen kommer ju våga söka till den här linjen om de håller på så här. Fast det kanske är vad de vill. Med tanke på hur mycket de skrämde oss i början.
Så jag ska nog plugga lite nu, så att jag inte får ett psyksammanbrott i morrn och kolapsar.


Lolita? O.O

Jag har hittat en sida med världens sötaste klänningar! Sviiiindyra också, men jag vill bara prova ><

http://www.fanplusfriend.com/servlet/the-New-Arrivals/Categories


Jag har tappat bort min miniräknare!

Paniiik! De kostar över 1000 kr. Måste hitta den, men kommer inte ens ihåg vad det är för nummer på den. Möjligen 27? Eller 29? Neeej, 27 tror jag. Eller 25? 
Någon som har sett men miniräknare men möjligen nr 27 på?

...

Hittade ett halsband jag aldrig har använt. Kanske dags snart


smygreklam

Jag veet att ni alla är jättenyfikna på vilka töntar jag umgås med hela dagarna! Detta är supermegatönten Amanda! Så mycket tönt att hon funderar på att byta linje, men vi tycker om henne ändå! <3 Läs hennes blogg http://bringmeperfection.blogg.se/


RSS 2.0