Brunett!

Jag håller på att bli brunett i detta nu. Lite nervöst, men det bli nog bra!
Sista riktiga skoldagen idag. Fortfarande lite lektioner på måndag, men det räknas typ inte ^^ Bara 6 dagar kvar nu!!!

bästa dagen i mitt liv

Godmorgon. Sitter i skolan. Det är mulet idag, min väska väger 8.5 kg, jag glömde min plånbok(+Tågkortet) och min mobil idag, och jag har just fått IG på två prov. Livet är underbart


Världen är allt bra konstig ibland.

Detta är en dag ni alla borde minnas, Agnes Cornelia Böhm, född 17:e juni 1992 kollar FRIVILLIGT på hockey!!!

IBIBIBIBIBIBIBIBIBIBIBIBIBIBIBIB

wow, nu har vi blivit IB elever på riktigt. Våran klass bad om att få en extra svensklektion! Är inte det sjukt?!

pluggpluggplugg

Nyss gjort Nationella i engelska, läsförståelse. Det var lättare än jag trodde att det skulle va. Om 45 minuter blir det hörförståelse. Ingen aning om vad man ska göra fram tills dess. Redovisning i Samhällskunskap i eftermiddag, sen ska vi gå igenom Präst ungen

Detta är vad jag har kvar att göra innan skolan slutar (lånat listan av Zuza, med lite förändringar):

 • Civics redovisning om biker gangs: Idag
 • Nationella Eng: Idag
 • Präst ungen utläst: Idag
 • Matteläxa: Fredag
 • Nationella Math: Tisdag
 • Inlämning Argumentativ uppsats (SV): Tisdag
 • Salskrivning Prästungen: Torsdag
 • Idrott-och-hälsaprov: Torsdag
 • Biologiprov: ??
 • Historiaprov: Måndag
 • Nått fysik/kemi arbete som vi inte har börjat med än.

 • + att vi kommer få läxor över lovet


  29 dagar kvar till sommarlovet


  Photoshop

  Som svar på hur man gjorde "vattnet" på bilden där uppe:

  Inte svårt alls. jag använde Phoptoshop CS3. Du väjer helt enkelt bilden du vill ändra. Trycker på filter --> Gör flytande. Sen är det helt enkelt bara att experimentera med de olika kontrollerna.


  Galet!

  Det har blivit ytterst svårt i dagens samhället att urskilja galenskap bland invånarna. Ett ständigt pågående scenario är till exempel:
  Du går omkring på stan, helt oskyldig och omedveten om det fruktansvärda som du snart ska få bevittna. Plötsligt dyker en ensam kvinna upp bredvid dig och utbrister:
  "Jo, men fruktsallad, det är väl gott! Utan körsbär försåss!"

  Du kollar runt. Ingen där. Vem pratar hon med? Där börjar hjärnan tänka:
  "Är.hon.galen???! Är detta ett fall av så kallad  sch.it.zo.fre.ni? Hur ska man behandla denna märkliga människa? Ska man kolla den i ögonen? Undvika ögonkontakt? Säga något? Gå därifrån? SMITTAR DET??" Allt detta snurrar i ditt huvud medan människan vänder sig om och blottar andra sidan av huvudet med en svart mask dinglande ut ur ena örat. Din första reaktion är självklart att skrika:
  "HON HÅLLER PÅ ATT FÅ HJÄRNAN UPPÄTEN AV EN HJÄRNÄTANDE SUPERSNIGEL MED HUGGTÄNDER SOM KOMMER ANVÄNDA HENNES KROPP FÖR ATT TA ÖVER VÄRLDEN!!" Sedan kommer du givetvis ihåg att hjärnätande supersniglar endast existerar på Zygon och att de skulle finnas med huggtänder här är ju skrattretande,De blev utrotade för nästan 30 år sedan. Dessutom är de inte svarta utan självklart lite gråspräckliga. Hon är så klart bara galen. Du måste genast rusa hem för att berätta det så väldigt genenta som har hänt för din bästa vän Zlatan som brukar spela fotboll på uppfarten och sova i din garderob.


  Förresten visste ni att människan tar undefär 21600 andetag per dygn?


  ...

  Godmorgon! Vart i skolan i 2 och en halv timmrn nu, men inte riktigt vaken än. Gick piss på kemiprovet, men jag ska ändå inte läsa det nästa år, så det spear ingen roll. Ikväll blir det till att plugga. Ska stanna hemma från ridningen så jag hinner med allt. Och jag behöver hjälp att hålla mig borta från msn! Alla som ser mig inne måste säga till mig. Jag tror jag har utvecklat ett starkt beroende av internet, seriöst. Vaje gång jag loggar in är det bara meningen att jag ska kolla min bilddagbok och blogg, sitta lite vid msn, bara en halvtimme, tänker jag. Men sen sitter jag där hela kvällen ändå. Inte bra. Ska dra och käka nu!

  Siamesiska tvillingar

  Visste ni att om siamesiska tvillingar sitter ihop i bara fingret, så bli bara en av dem fet om den ena äter jättemycket. Något jag funderade på i höstas bara. Fast förmodligen skulle de ha opererat isär sig för länge sen om de bara satt ihop i fingret... Så det var kanske inte så spännande att  höra.


  just smile

  Nej, nu får jag skärpa mig. Inga mera ledsna miner. Från och med nu ska jag va glad!

  blä

  Okej, nu är jag hungrig, illamående och trött. Härlig dag. Plus att min mobil har dött. VAD SKA JAG TA MIG TILL?! En hel dag utan min mobil. panikpanikpanik!

  Våldtäckt

  Sitter och har samhällskunskap. Vi har redovisningar. Haha det är det bästa jag har hört. "Alla män som begår våldtäckter ska lägga sig ner i en ställning av en födande kvinna och få penisen avskuren av en minigilliotin!"

  What the...?


  Idag ska jag plugga...


  Sjuk

  Känner mig som bomull i hjärnan och ansiktet är jättevarmt. Har sjukanmält mig, så jag åker hem snart. Kunde lika gärna ha skippat skolan totalt. Eftersom jag bara satt vid datorn poå kemin, men sånt är livet. Är inte riktigt säker på om jag är sjuk eller "sjuk" faktiskt. Kanske lite av båda. Ska försöka ta itu med läxorna sen. Och käka upp godiset från igår. Och kanske gå och köpa glass. *Moffomoffomoffo

  Anna fyller år idag! Grattis ^^ <3


  Life sucks, you better get used to it

  Deprimerande dag igår. Hade massa att plugga, men hjärnan kändes som bomull. Får väl sitta uppe hela natten i dag. Om ni undrar över det förra inlägget så ska föräldrarna skilja sig. Känns tufft. Vet inte ens om vi kommer kunna bo kvar, men får hoppas på det bästa. Trodde faktiskt inte att det skulle hända... Blev att frossa i godis igår. Kändes inte så mkt bättre för det, men jag hade nåt att göra i alla fall. Jag behövde verkligen inte det här nu, när skolan prackar på en som mest.
  Bästa vännerna jag har i alla fall, tack för att ni finns! <3

  Nu sitter jag på kemilektionen och lyssnar på när Pär och Dennis diskuterar Pokémon, tydligen är gamla pokémon bättre är nya. Wow, vilken ambitiös klass jag har. Intresset för kemi är stort

  I wish I felt nothing

  Seriöst, jag orkar inte med det här just nu, livet är jävligt nog som det är


  RSS 2.0