Fredagsförtvivlan

Inget Internet ikväll och möjligtvis resten av helgen. Paniiiiiiiiik!!! ANDASANDASANDAS! Huur ska jag överleva?? Ingen Facebook, inga bloggar, ingen SPOTIFY ingen bilddagbok. INGENTING! Ta mig dalen vad jag kommer avlida. - haha "ta mig dalen" är min nya favoritsvordom! - Helt avskärmad från livet. Vad hemskt. Och tragiskt. But true...
Aja, förmodligen bra för mina studier... eller nåt.. blää. Fast med tanke på biologiprovet jag hade nyss så behövs det nog...
Vi ska byta bredbandsbolag mor och jag. Viket är anledningen till all denna förtvivlan. Vi gå se hur bra det går för mamsen och mig att fixa det själva. Nu när vi inte har en man i huset!
WE CAN DO IT!
Hörs när vi lyckats
Waiting for the trainnnnnnnn

Update

I måndags kväll/natt blev jag lite småtrött sådär på mitt hår, så jag klippte till en lugg :D jag älskar att göra sånna spontana grejer ibland! haha. Jag är dessutom brunett nu, men det kanske jag har nämnt tidigare? Riktigt nöjd är jag med luggen i alla fall. Jag har fått för mig att jag ser fransk ut i den, så spräck inte min lilla lyckliga bubbla nu! haha.
Nu blir det biologiplugg!


Schampo problem

Vad gör man om man har fått upp schampo i näsan?? Seriöst, det står ju alltid på alla förpackningar: "Får du schampo i ögonen, skölj genast". men näääääsan då??? Inte för att jag har fått det *hosthost* Men bara tänkte på alla där ute som kanske andas för djupt med näsan i duschen. Vad ska deee göra liksom? Köra upp vattenstrålen i näsan? Kanske går att prova med en topps! Det ska jag göra om det um........ NÅGONSIN händer mig... hehe

haha äschh, man kan ju försöka i alla fall!

Bara för att jag vill ha den blåa klockan!
Är med i en tävling hos jllicious där man kan vinna en av de här. Gee mig den blåa :3

uppsatsskrivande och rödbetiga soppor

Vem om inte en galen IB elev skulle stanna hemma från skolan för att plugga? (Om man inte räknar med en smått konstig Emma) Det frågar jag mig nu när jag sitter hemma och skriver på min Historia internal. Jag har nu ca 11 timmar på mig att skriva resterade uppsatsen (-sommarjobbsmötet på sjukhuset. Vilken kanske tar mig ner till 9 timmar) och börjar för första gången känna att jag kanske faktiskt kommer bli klar! Känns bra känns bra. För att fira detta ska jag ta mig ner till köket och hälla upp en skål med röbetssoppa till lunch. Och ja, det låter väldigt äckligt. Och ja, jag brukade tycka det också. However tvingade min mamma mig att tycka om det, så nu är det mums filibabba.
Goodby goodby
Håll tummarna för min uppsats, tack!

tåghistorier

Hahahha förra veckan råkade jag ut för något lite småroligt sådär. Skulle just gå på tåget och det var sådär jättetrångt som alltid. Bakom mig hörde jag en grupp ungdomar som kommenterade det och en av killarna sa:
"haha jag såg en kille en gång som kastade upp sin väska på axeln när han skulle gå in och drämde till en tjej rätt i fejjan! SÅ JÄÄÄÄVLA KLOCKRENT!" Vilket följdes av skratt från resten av hans kompisar. Jag höll på på att börja asgarva, för det roliga var att det var JAG som tjejen xD ahhahaha. Blev så himla chockad när han sa det. Hade verkligen inte förväntat mig att någon skulle ha lagt det på minnet xD Så jag fick in med världens flin i ansiktet och var nära på att skratta hela tågresan.

Sommarsommarsommarkläääääääder

Snart på väg hem till mig :3

spännande info

Satt och grävde lite i min tröja alldeles nyss och hittade lite hö. En trevlig överraskning sådär på kvällskvisten. Kan man skriva så? O.o kvällskvisten?? Aja, NU kan man det. Tänkte i alla fall att ni verkligen behövde få veta detta, så varsågoda!
Härligt med lov nu i alla fall, även fast jag börjar få lite panik över att inte ha pluggat! Jag börjar i morgon!!!

RSS 2.0