mmmmmmm.......

Jag ska definitivt göra det här någon gång i veckan!

...har jag just kissat på folks majskolvar i onödan?

HAHA ni vill inte veta vad jag har drömt! Eller joo, det vill ni! Eller nää, men ni får veta det i alla fall xD
Den var väldigt... skum
Jag ber om ursäkt för att jag berättar det, men jag bara måste XD

haha i alla fall så drömde jag att jag skulle gå på toa. Precis innan toalettbesöket hade jag fått veta att min nya läxa var att tillverka en jacka, alldeles själv. Och här kommer det skumma: För att kunna göra det var jag tvunngen att kissa på golvet, istället för i toaletten! Don't ask me why! xD I golvet var det en nedsänkning (som en skål) där det låg en bunt majskolvar (fall man blev hungrig efter att man varit på toa) och allt det fina liksom rann ner över majskolvarna (mysigt mysigt), och sen när jag blev klar tänkte jag plötsligt: Behöver jag verkligen göra den där jacka helt själv, eller har jag just kissat på folks majskolvar i onödan??? Sen kom jag ju på att jag bara kuna skölja av dem, så det gjorde ju inget :D (HAHA) Så fick jag ett sms från en kille jag gått tillsammans med på lågstadiet som frågade om jag hade gjort nr2 och strax efter det inåg jag att det fanns ett stort fönster på toaletten som gick ända ner till golvet, och utanför gick folk och tittade in på mig ibland, vilket gjorde mig lite generad, men sen insåg jag att det var helt naturligt.

HAHA längre än så kom jag inte i drömmen xD Vilket jag kanke ska vara glad för xD Blev ni inte glada över att jag delade med mig av denna underbara dröm? Och nej, jag brukar inte kissa på golvet i verkligheten.

Filmstudion

Jag och Pernie gick med i filmstudion igår! En förening i Katrineholm där man, ungefär var tredje vecka, kan komma och kolla på film i biografen. Filmerna väljs ut av medlemmarna halvåret innan. 180 spänn kostade det för oss, för 7 filmer. Dessutom får vi 25 kr rabatt på filmer på vardagarna och chans att åka iväg på lite olika filmer i bland annat Stockholm. Awsome! :D Vi såg the Machinist. Sjukt bra film!
Christian Bale, som var spelade huvudpersonen gick ner 30 kilo (!!!) för rollen. Helt sjukt!
Skillnad??

Jag har hittat mitt alldeles egna arbetsrum! - TOALETTEN!

Hur sjukt det än låter  så upptäckte jag idag att jag kan koncentrera mig sjukt bra när jag sitter på badrumsgolvet där hemma. Vet inte om det beror på den isolerade miljön, golvvärmen eller avsaknaden av dator, men bra gick det i alla fall! Detta är numera min officiella arbetsplats! xD

VIKTIG FRÅGA!

Jag och min kära vän Zuza sitter i tysta rummet på rasten och diskuterar om killar har naveln längre ner än tjejer och i så fall varför...? Något som hon började fundera på när hon fick svårigheter med att hitta sin pojkväns navel en kväll (!). Den uppfanns dock en en stund senare, alldeles för långt ner! Hur kommer detta sig då? Frågar vi oss när vi kollar runt på bilder på killars magar. Är detta bara slumpen då det inte verkar vara fallet med alla killar? Beror det på hur mycket magmuskler de har? Eller hur markerad midja?

Finns det någon därute som har svaret på denna gåtfulla fråga??!


Nejnej. Jag är inte alls mobbadHär sitter jag då. Ensam. I biblioteket. Med min lilla rosa thermos och dricker choklad.
Ingen här. Seriöst. Matilda är bortrest, Rend är sjuk, Zuzas och pernillas tåg blev inställt, Samantha har inte kommit än och Chasse är bara försvunnen. Great!

Ibland kan dagarna bara kännas väldigt tråkiga. Konstigt nog.


Nyår ^^

Här kommer lite bilder från nyår. Som ni fattar orkade man inte riktigt springa omkring med kamera hela tiden, så det blev bara lite bilder från början av kvällen!
Perra och Sami
haha, jag vet inte vad de gör här, men Sami ser smått galen ut x]
Förlåt Emma, men du blinkade faktiskt på alla bilder xD
På väg ner till stan ^^

Gott nytt 2010 :D

Jjag har funderat lite på vad man egentligen ska säga i år. Jag menar. Man brukar ju säga 09, 08 osv. Ska man då säga 10 i år?! Det låter ju helt fel.. Eller 010?? Haha helt  onödigt, men ändå ;)

Hemma från Egypten nu i alla fall, vilket ni kanske märker(!). Det var såå skönt med sol <3 men fanns dock inte så mycket att göra där.. Det var nästan öken och sen vårat hotell ute i ödemarken, vid havet. Hade vi stannat mer än en vecka hade jag nog fått panik, men en vecka var perfekt!
jag och pappa vid pyramiderna
Oredigerad bild - Snacka om att det var blått vatten! <3
haha nej, hunden är inte död, bara varm!
Syster och jag på en av pyramiderna!
Gaaah, mer sol vill jag ha!!
Lägger upp lite bilder från nyår senare. Nu ska jag spela fiesta! Har försummat det lite på sista tiden tror jag! För er som inte vet vad det är, är det ett online spel som påminner om WoW, men är gratis och lite sötare ;) haha. Här är länken till hemsidan där man kan ladda ner spelet

RSS 2.0