Orienteringstävling

Jag gick med på Annas förslag att springa med henne på en orienteringstävling idag. Hon tyckte att jag behövde se hur en riktig tävling såg ut. Man undrar ju lite vad man har gett sig in på när man kollar ut och regnet öser ner. Kommer bli sjukt lerigt! Men det är väl det som är orientering kanske ;) Jag slipper i alla fall bajskorgarna, vilket jag är väääääldans glad för. Jag har fått höra ganska mycket om de där "toaletterna" de har på orienteringstävlingar. Som är ungefär samma sak som en lite kartong eller plast korg man sätter sig på. Dessutom står alla korgarna på rad i ett rum, så att man får lite gemenskap sådär när man ska på toaletten. Jag har fått världens skräckbild framför mig. Förmodligen inte aaaalls överdriven. Det är lite synd nästan att jag inte får se hur de ser ut!

Torsdag

Det blev Harry's igår. Riktigt kul! Det blev lite för mycket ibland med de 50-åriga männen som skulle grinda mot pålen, och sen den där mannen med våldtäktsblick och alla fulla gubbar man undvek. Lite creepy sådär. men det hör väl till ;D Dessutom var musiken lite halvdan, men vi hade kul ändå :D Dansade konstant (förutom när vi gick för att prata med Pernie i garderoben) så jag känner mig mig som gelé idag. Måste dock säga att jag nog föredrar Harry's i Eskilstuna! Större dansgolv, bättre musik och mer folk!

Nyförälskad

Polkaglass är väldans gott märkte jag idag! En ny favorit tror jag bestämt. Tror jag är kär. Päronglassen under var inte så illa den heller!
Åt årets första kulglass idag nere vid Djulö, tillsammans med Malin. Lite jordgubbar blev det allt nere vid Duve också. Vi lyckades gå ut medan det fortfarande var hyfsat varmt ute. Jag lallade omkring i den randiga klänningen jag köpte från HM för ett tag sen. Den får mig alltid att känna mig som en vandrande isglass :D Säkert för att färgerna påminner om en sån där raket.
En liiten bit av klänningen syns här! Hahha enda bilden jag hittade

Ohhyeah

Finns inget som kan höja humöret så mycket som några gamla godingar sådär mot kvällen ;)
Den här gick inte att publicera, men värd att se ;D

Never Ending Story ( Limahl )


måndagmåndagmåndag neeeej. Söndag

Goder morgon på er alla. Känner mig lite sådär förvirrad idag. Har absolut ingen koll på vad det är för dag idag. Tror jag trodde att det var tidsdag igår och idag är det minsann måndag! Insåg just att det bara är en månad kvar tills skolan börjar, så det blir till att plugga ordentligt nu!
Skulle i alla fall inte sitta fel med en sån här just nu.. Bilden är från i tisdags när jag var på smultronstället i Söderköping med Syster, Malin och Tova. Tydligen gick jag runt och luktade hallon resten av dagen. Inte helt fel :3

And it's raining

Kan ju inte finnas mycket som är bättre än riktigt sommarregn. Gick till affären med Anna och Alexander runt nio när det bara öste ner. Kom hem nästan lika blöta som om vi hade gått utan paraplyn. Äkta sommar <3
Här är några bilder som min syster tog av mig förra veckan i första riktiga sommarregnet.

Åhh, nu har jag äntligen gjort något i mitt liv att vara stolt över!

Det är minsann inte alla som kan balansera en bok på huvudet medan de dammsuger! Nu kan jag dö lycklig.

lila-hårig? Yes, please

Jepp, det här är jag. Lila-hårig nu, permanent. Haha nää, men håret färgades rosa förra veckan i alla fall. Eller det blev väl mer lila på mig. Anna och Malin fick chockrosa och Emma lite lila slingor, eftersom färgen inte räckte xD Vi var väldigt fina allihopa!
Anna
Malin
Och Emma
Här ser faktiskt håret någorlunda rosa ut! Fick mest färg högst upp på huvudet, vilket resulterade i en illrosa bena dagen efter. Mycket fint :')
Det syns inte så bra på den här bilden, men det lyste verkligen!
Sjukt roligt var det i alla fall :D Nästa gång blir det permanent ;)

scratchscratch

Jag vill kliiiiiiiia. GUD vad jag vill klia!!! Mina händer är fulla med myggbett. Inte kul. Dessutom syns de inte heller, så jag kan ju knappt klaga på det. Och fotknölarna. Varför ska myggorna alltid bita precis där det är jobbigast att klia?? Hemsk liv jag har alltså... haha.
Här kommer lite update på vad som har hänt senaste tideAjjjj fuck. Satte mig just på en 2 cm lång sticka. Härligt. Inte bra med hål i byxorna alltså...
Börjar väl med Finlandsresan här då. Vi hade sötaste båten! Fast tyvärr var den lika tråkig på insidan som vanligt ;)
Jag hittade dock the love of my life inne på barnavdelningen i en av affärerna. Fast han fick stanna kvar där.. Det var alldeles för många olikheter som skilde oss åt..
Min syster och Jack Sparrow
HAHAH fulaste bilden ever! Jag, min kusin Wilma och Mormor
jag och min syster hade väldans roligt på midsommar... haha. Vi hittade dock den enda (nästan) myggfria platsen vid stugan
Ska ner och kolla på film och käka glass med min kära mor nu. Hon köpte en sås som smakar precis som dubbelnougat. Jag dööööör. SÅ gott!
Kommer tillbaka med bilder imorgon!

RSS 2.0