Fotostund med syster


muggmuggmuggmugg

hahha åh. Jag har hittat världens bästa kopp för latmaskar! Den självrörande muggen!!
Det finns en hel del skumma muggar här :D http://www.coolstuff.se/tag/Muggar
Man får ett prylpaket om man länkar lite till den här sidan. trevligt trevligt :3 får se om det funkar :D
http://blogg.coolstuff.se/289/Lanka-till-oss-och-fa-ett-prylpaket?utm_source=apsis&utm_medium=email&utm_campaign=Nyhetsbrev+26+maj

omg....

HAHAHA åh gud.. läraren som håller i min ensambel har kommit på den fina idén att vi ska spela på stan om två veckor. Och visst, det hade väl varit okej om det inte var så att vi bara spelat tillsammans två gånger och inte är sådär *hosthost* jättebra! xD menmen, vi får väl se hur det går! xD

nono sleep

Sov ungefär 4 och en halv timme inatt eftersom jag skulle skriva klart en uppsats tills klockan 12 och hade dessutom engelska och biologi kvar att göra. Klockan ett gav jag upp. Orkade inte med någon biologi, men uppsatsen och engelskan blev jag klar med i alla fall! Steg upp kvart i sex och trots det korta natten hade jag en awsome dag! Visst satt jag som en zombie på tåget och mattelektionen, men biologiprovet gick jättebra! Bästa resultatet hittills i år ^^ Jag ska minsann sluta sova helt från och med nu.
Ska jag baka lite cupcakes nu kanske?

noooooo, me don't like

haha okej, det här var bara sämst! Skulle använda veets hårborttagningsspray idag, och på baksidan stod det: "läs bifogade informationsblad noga innan användning". Men det FANNS inget blad, så jag bara: "äh, whatever.." Och sen när jag är klar hittar jag en liiiten lapp ihopvikt i KORKEN! Haha alltså... vem kollar i korken liksom? xD Sämst. Om det är så VIKTIGT kan de väl lägga den på en plats där man faktiskt hittar den innan användning! nu kommer jag säkert tappa benen eller nåt!

Yeeeeees, me like!


*Klapp klapp på huvudet*

Ganska händelselös dag måste jag säga. Det bästa på dagen var nog när jag fick ta fram min risifrutti sista lektionen. Mamma köpte hem en hel hög med dem, så senaste dagarna har jag frossat i blåbär, hallon/rabarber och Jordgubb. M-mmmm!
Var lite småduktig i morse eftersom jag GICK till tåget (hade inget val, men det säger vi inget om), och dessutom köpte jag inte godis fast jag var megasugen!! High five på mig!
Nu blir det till att sätta på den glada spellistan på spotify, städa en timme och sen biologiplugg!
Har inte jag sötaste katten så säg! :D

mumsmums

bara så att ni vet! :D

Psychotjej vilse i skogen

Guuud vad jag är hungrig! Som alltid xD hahha. Idag har varit en lite.. speciell dag. Skulle hjälpa Malin med hennes skolarbete som gick ut på att hon skulle spela in en 1 min film. jag spelade en tjej som sprungit bort i skogen och blivit psycho och hennes kille spelade korkade kille som äter psychotjejens godis och tuppar av :D haha väldigt kul hade vi i alla fall! Fast kallt var det! jag skulle springa runt barfota i skogen i min tyllklänning, så höll på och dö efter ett tag, men vad gör man inte för konsten?

Hungriga magar och sommar längtan

Kuuurrrrrr kurr i magen säger jag bara! Men strax dags att sova, så det får vara så länge! Håller på och skriver på min veckliga (kan man säga så? o.O Dagliga... veckliga? haha nääää... aja) historia uppsats. Inte riktigt klar än, men inte så mycket kvar. Kanske skriver klart den i morgon istället. Börjar bli lite småtrött.
Bilden är från i somras då jag, Anna och Emma åkte ut och paddlade kanot. Börjar bli sjuukt sugen på sommar nu, även fast det här är första sommaren som jag inte har längtat till fullt ut, bara för att jag har massa läxor över sommaren och har sämst självdisciplin. Faast den här veckan har jag faktiskt lyckat hålla mig helt borta från sötsaker (förutom den där glassen mina klasskompisar bjöd på på biologin)! Haha sämst att jag blir så himla stolt över något sånt!

Lesbisk, bisexuell eller straight?

Hahha igår diskuterade vi huruvida jag ser lesbisk ut eller inte. Kära Pernie tyckte det. Det var tydligen något med min ansiktsform och jacka. Zuza å andra sidan tyckte att jag såg bisexuell ut medan Matilda inte tyckte nåt av dem. Så vad säger ni - lesbisk, bisexuell eller straight?

omnomnomnom

Sitter och drömmer om godis. Någon som har provat Marabou polka?

RSS 2.0