Indoctrination and Aragon

Jaa, det finns ju rätt många sätt att hjärntvätta.

IB hell-week x2. Jag dööör. Så sjukt mycket läxor just nu. Men det är väl vara att bita ihop, och klaga massa ;3 Bara en vecka kvar till höstlovet nu i alla fall. Inte för att det så mycket till lov, men sovmorgon i alla fall! Very nice. Blir till att gå och lägga sig runt tolv och upp klockan sex, varje morgon. Sliter en del.
Och JUSTE. Idag såg jag den moderna versionen av Aragon. Helt sjukt likt. Samma hår, käke, skäggstubb. Yummie. Dessutom hade ett fiskespö med sig på tåget, haha. Ibland är det allt bra att pendla.

Drömmer DU om att VAKNA TILL? Då är det här grejen för dig (comercal voice)

Var tröttelitrötter när jag vaknade upp. Skrev på min Ekonomi internal rätt sent, men är inte klar än, så får ta och fixa det nu.
*gäsp*
Sååå, hm.. bästa tipset för att vakna till?
ABSOLUTE 2001!!!
Sjukt bra sätt att piggna till på! Funkar för både gammal som ung
Now - Economics

I know you want it

Nomnom, klubba. Som jag för övrigt fick av Samantha för någon vecka sen. Hittade den i väskan. Jag har blivit nya välgörenhetsfallet, är jag rädd. Pengabrist är inte kul.

Tågresorna till skolan på morgonen har blivit en plåga, då två läskiga män har gått och blivit.. läskiga. På något sätt lyckas de alltid hamna i samma vagn som mig och Pernie, trots att de tar en annan dörr. Sedan sitter de och stirrar på oss under resten av resan och ler lite sådär ibland. Underbart. Man kan väl vara lite DISKRET i alla fall!

Anywaaays.
På lördag blir det Eskilstuna. Åker till Samantha med Matilda. Vi ska spela brädspel och äta godis, haha. Kanske förhöra Matildas pojkvän också, om han kommer med. Får väl se om han blir godkänd ;)

Mensvärk

Jag är glad att jag inte har hennes mensvärk!

RSS 2.0