Godmorning sunshiiines


Jeppepp. Morgon, trött.

BAAAM. Till skolan. OMG haha. Uh. Nä. Fortfarande trött. Bara en lektrion i alla fall. Ekonomi. Men först till matsalen för att äta. Efter skolan blir det till att tvätta lite, och komma igång med plugget. Måste verkligen göra mina ekonomi internals nu.

Gratis är gott

Ska iväg till Pappa och hämta lite kött till lägenheten. Sen blir det förbi Specce för att hämta ut min gratis tårta och ballerina kex. Muuuums. Gratis är gott.

Hojjhojj

Nyss kommit hem från Linköping där jag var och hälsade på Farmor och John. Åt först Thai-buffé med pappa och sen när vi kom hem till Farmor blev det massa tårta. Det där med att komma iform går väl sisådär...

Iväg och handla med Anna och Emma

Ska fixa lite mat och gott till filmkvällen ikväll :3 mumsmums. Sen blir det tillbaka till mig för att släpa min madrass och täcke till Anna.
Hejsvejs!

Morgondimma

Godmorgon! Tidigt skulle man upp idag ja... Hahha. Menmen, skönt att sova ut sig lite. Hittade lite gamla bilder jag tog från tåget i ettan, när jag var fast besluten att fota dimman, haha. Enjoy!

Jag har ett nytt mål med mitt liv!

Jag ska bygga upp min kondis så att jag kan följa min fader i spåren och springa Lidingöloppet.

Ny header!

Det var väl på tiden antar jag. Måste nog ändra lite färger på texten här inser jag också, meeen vi får väl se om jag hinner ^^ Tryck på F5 om du inte ser den nya headern

Sådäär. Då är färger också ändrade

Såå, gårdagens fråga: Hur mycket kan gå fel när man ska lämna in sin Extended?

Joo, det ska jag berätta för er! Satt och skrev på minm Extended nästan hela natten igår, eftersom jag skulle in och lämna den till min handledare klockan 10 nästa dag. Hade tänkt att jag skulle bli klar till klockan 12 (HAHA). Yeah.. så gick det ju inte riktigt. I alla fall så blev jag klar med den klockan tre, men hade fortfarande lite frågor när det gällde källförteckningen och så, så Pernie och jag bestämde att vi skulle ta 7.40-tåget istället för 9, så att vi kunde hjälpa varandra med det sista. Hur som helst så ställde jag väckarklockan och var noga med att se till att jag skulle ställa den rätt nu, så att jag inte försov mig. Tror ni inte att jag lyckas göra det ändå? Istället för 6.40 så ställde jag den på 7.40. Vaknade av mig själv halv åtta, kollade på klockan och bara kastade mig upp ur sängen. Fick mamma att skjutsa mig till stationen. Tänkte att eftersom det ändå var 20 minus ute så fanns det ju en chans att tåget var försenat, men icke sa nicke. Missade det med 10 minuter. Satt på mammas jobb och skrev klart det ststa medan jag väntade tills nästa tåg skulle gå (klockan nio), och när jag klivit på så berättar de i högtalarna att tåget kommer behöva stå på stationen i minst 10 minuter. De där 10 minuterna som jag hade behövt till förra tåget. En smula retligt. Sen när jag var påväg till skolan så halkade jag vid ett övergångsställe. Trampade konstigt och mina skor som redan var lite trasiga pallade inte med det utan halva sulan slets upp. Kunde inte hålla mig från att skratta efter det, eftersom varje gång jag tog ett steg med så lät det ka-flopp, och riktigt ekade i korridoren. Dessutom såg jag ut som ett mojjebarn eftersom jag var tvungen att lyfta den foten mycket högre än den andra för att inte sulan skulle flärpas upp ännu mer. När jag väl sen skulle lämna in uppsatsen så var det massa småfel man upptäckte hela tiden, i layouten och så. Och när jag skulle fixa till dem så råkade jag förstöra nåt annat, eller glömma att ändra saker. Vet inte hur många kopior jag skrev ur (jag är ledsen kära regnskog, det var inte meningen). Orkade dessutom inte gå omkring i de där skorna heller, så jag sprang omkring i skolan i raggsockor. Var tvungen att byta skor i lägenheten sen, så fick knalla omkring i converse i 20 minus. Dessutom kan jag tilllägga att jag inte hann äta frukost på morgonen, utan fick leva på en mosad banan och en liiitenliiten kaka som mamma tjuvade från fikarummet, fram till halv tolv. D et var var också då jag gick på toa första gången på dan. Meen. Nu är den inlämnad!!! :D

Och de har äntligen kommit!


Studentmössorna :3

OMG!

Matteprovet gick helt okej! Jag tror att jag blev godkänd :D :D :D Hoppashoppas.
Nu är det bara ett prov kvar: skrivning i engelska. Jobbigt bara att ha en uppgift där man måte skriva mycket i slutet. Jag orkar inte riktigt. Meen, det här ska vi klara! Haha. Låter som att de blir god mat också. Kotlettrad. Mums :D Finfin dag (överpositivjäkel)

TV


Ligga och kolla på tv. Myys.
Tyckte att jag förtjänade lite choklad förut, såg gick och köpte lite, men det är redan slut D: Det behövdes i alla fall efter sista ekonomiprovet idag. Det var nog värsta provet hittills, om man inte räknar med matten... Meeen, nu är det i alla fall bara en dag kvar! Sen imorgon kväll ska jag sova hos Samantha och på lördag blir det distriktstämma med KDU :D

Mmm.. Ägg och bacon till frukost


Och sen blir det ett bad innan jag drar till skolan


Oh'lalaaa

Såg nyss den så omtalade snygga grannen vi har! Fast jag lyckades inte få en ordentlig blick eftersom jag kom rusandes ner för trappan när han precis skulle in i hissen. Bara ett suddigt ansikte D: Hann i alla fall se hanns förvånade min. Han kanske inte är van vid att flickor hurtar ner för trappan framför fötterna på honom.

Huvudvärk


Matteprov idag, och det gick väl som förväntat... haha. Men nu är vi över hälften av mock. Bara två dagar kvar! WOHO. Insåg i alla fall att matteproven är rätt enkla, bara man kan det. Sååå det här ska vi klara! Nu jäklar!! hahah (motivation som håller i 3 dagar).
För att tröstäta lite efter matten körde jag och Zuza på glasstårta och mjuk pepparkaka :3 (köpt på hemköp, 2 för 20, mmmmmm.... Billig mat <3) och ikväll blir det fläskarré, nomnomnom. Åhh, vi är så duktiga på att laga mat. Men nu ska jag fixa det siata på min matte internal, ska bara springa ner och tvätta först. Tog rätt tid idag. Duktig.
Hittade en lite trevliga bilder från när Zuza höll på med sin extended i somras :3

Tisdag. Tre dagar kvar

 
Ännu en mock dag avslutad. Var sjukt trött till sista provet idag, höll på att somna på det sista ekonomiprovet (som för övrigt gick förjävligt haha). Trodde att jag hade bokat tvätt tid till idag också, men det visade sig att det var igår... På väg upp tog jag av vid fel våning och försökte öppna någon annans dörr. Fattade inte varför den var låst och hann få upp nycken innan jag insåg att det var någon annan stackares dörr jag stod och slet i. Good job!


I chocktillstånd

Skrev nyss prov i ekonomi. Det är ett av mina sämsta ämnen, så jag hade förväntat mig att sitta där i en timme utan att ha någonting att komma med, därför måste ni förstå min förvåning då jag faktiskt kunde svara hyfsat. Sen vet jag inte ens själv vad hyfsat innebär, men förhoppningsvis blir jag godkänd i alla fall :D Nästa prov kommer dock inte gå lika bra, men tänkte plugga lite till det nu. Om jag inte ska äta lite först...

Goddagens

Hade tänkt komma upp tidigt idag, men det blev lite senare än jag planerat, eftersom min syster tvingade mig att stanna kvar uppe och hålla henne sällskap på mobilen. Hon hade nämligen varit korkad nog att ta tunnaste jackan igår, och var sen tvungen att stå ute och vänta på tåget mitt i natten, i 16 minusgrader. Men okej, känns som nåt jag också hade kunnat göra, haha. Nu blir det till att plugga i alla fall! Halv två ska jag vara klar med min ena ekonomi internal, okej!

Tycker att vi är rätt lika på de här bilderna :D

Fyndig titel

Och hur mycket har jag pluggat idag? Ingeeeeeeet! Bra Cornelia, bra.
Ska snart till pappa och äta i alla fall. Hoppas på att jag i alla fall kan hitta några ekonomiartiklar när jag kommer hem. Blö
Å andra sidan är jag helt klar med mitt CV nu, så det blir till att gå runt och lämna ut det till olika ställen nästa vecka :3

Löördag

Godmorgon, kära medmänniskor.
Såå, då har man genomlidit IB's inlämningsvecka. Eller nästan i alla fall. Har två internals att fixa till imorgon kväll eller tre förresten. Men det ska väl gå hoppas jag. Hade mocks i historia också. Det gick väl sådär... (hahahah underdriftunderfrift). Meen, jag har ju några månader på mig att plugga in allt nu. Har panik över Ekonomin D: uschusch. Inlämningsveckan var i alla fall en vecka (nästan) utan lektioner, då vi bara skulle sitta hemma och bli klara med våra arbeten. Vi hade vår gruppresentation i ToK också. Gick förvånandsvärt bra, med tanke på att vi började dan innan :D hahha. Inga fler ToK lektrioner nu!! WOHOO. Jag vet att ni är avunsjuka!
Åter till frukosten.

RSS 2.0