Våfflor till Frukost

Best breakfast ever :D

Jag är nu stolt ägare till en Jordgubbsmössa :D


Alldeles för stor inlevelse ibland...

Jag läste ut alla böcker i The Hunger Game i helgen, och jag måste säga att serien var mycket bättre än jag förväntade mig. Mycket bättre. Den första boken var fantastisk, och fortsättningarna var bra, om än inte lika fantastiska som ettan. I alla fall kunde jag inte sluta läsa. Inatt var jag uppe till 20 i fyra innan jag var tvungen att tvinga mig att släcka lampan. Och trots det kunde jag inte sova på länge eftersom hjärnan inte kunde slita sig ifrån historien. Så jag vaknade igen innan klockan var nio och läste ut resten.
Bölade som en gris i slutet gjorde jag också. Självklart kommer mamma in just då och frågar om jag vill följa med ut. Jag viftar med handen för att få henne att stänga dörren igen. Tänkte att hon skulle fatta att jag grät på gund av boken, eftersom hon visste att jag skulle läsa slutet nu (och hon även vet att jag blir en smula känslosam när det kommer till böcker... och filmer... och tidningar och bilder och musik och yeah...) , men istället får hon den där oroliga tonen och frågar vad det är för fel (eftersom mitt ansikte ser ut som en uppsvälld snorig pumpa) och tror att jag har någon psykisk kris, varav jag hulkar åt henne att det är boken, så hon lämnar mig tillslut ifred med de sista sidorna.
Det enda som finns kvar av Cornelia idag är en slemmig, sorgsen klump i en badrock.
Den slutade bra, men den slutade inte som jag ville, så nu känns det sådär tomt och otillfredställt och jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. Livet känns deperimerande och en smula meningslöst.
Jag hoppas hoppas hoppas att filmen lever upp till boken.

Wiie

Fyra dagar kvar, sen får jag äta godis och glass och mums! :D

Lördag

Idag åkte Anton hem efter att ha varit här sen i torsdags. Känns lite trist. Börjar redan planera nästa resa :3
Det var fullt hus i lördags i alla fall. Anton var som sagt här och sen kom min syster med hennes kille, systers sambo + pojkvän och Gustav och Zuza, och sen jag, mamma och Magnus. på kvällen kom Anna också. Trevligt var det!
Earth hour spenderades med tända ljus och ett par rundor picasso.

RSS 2.0