Inte riktigt enligt planerna

Oh wow, kan ju säga att gårdagen inte gick riktigt som planerat.
Började kvällen med att klä upp mig i lila, uppkavlade, jeans, svart linne, gröna converse och röda läppar. Mucho nice. Och sen drog vi iväg till Sköldinge för att förfesta his Matilda. Vilket kanske inte var något vidare för just Matilda, efter som hon var tvungen att gå hem tidigt eftersom hon mådde så dåligt. Väl där var det typ lågstadiedisco all over again. Alla stod i klumpar och ingen vågade dansa. Så jag, Zuza and unknown-stranger-in-checked-shirt röjde runt själva på dansgolvet. Det var fantastiskt.
Och Den Svenska Björnstammen var fantastisk. Så himla bra live. När de började spela vågade sig dock alla andra också fram, så vi var verkligen tvugna att kämpa för att behålla våra platser längst fram. Fick förvånad ögonkontakt med sångaren när han upptäckte att jag kunde hela verserna i Viskar Vinden. Ohyeah.
När de hade spelat klart hade vi skitkul på dangolvet igen och sen kommer vi till ögonblicket som satte punkt för hela kvällen.
Linda råkade låsa in min bilnyckar i bilen...
...
...
Sånt som inte händer i verkligheten! Det fanns ingen som kunde hämta oss heller, men som tur var gick det en nattbuss. Så vi satt där på busshållsplatsen i Flen och huttrade. Eftersom vi hade tagit bilen hade ju ingen av oss sådär jättemycket kläder på oss. Hungrig var jag också.
Meeen vi tog oss till Katrineholm och väl där kunde Pernies supersnälla mamma hämta oss och skjutsa hem oss. Vilket var tur eftersom jag haltade och Zuza hade klackar.
Lite flopp där alltså, but nothing could ruin my mood.
Awesome night.

Kommentarer
Postat av: Linda

förlåååååååt :(((

2012-02-25 @ 15:11:33
Postat av: samantha

omg hahahahahahahahahaha, fett synd jag missa :( lolollooollol :3

2012-02-25 @ 15:21:14
Postat av: Anonym

Sv; Hahha ja den var fett sevärd! Om det inte hade varit för att Mattias legat och kollat på mig så fort det var en sorglig scen så hade jag med lipat sönder :(

2012-02-25 @ 16:12:09
Postat av: Zzzz

Det var ändå kuuuuul :3

2012-02-25 @ 18:24:01
URL: http://thegapyear.blogg.se/

Skriva något möjligen?:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-post adress? Endast för mina ögon ^^

URL/Bloggadress:

Kommentaren här:

Trackback
RSS 2.0