Så himla onödig.dag.

Here is what I've done:
 • Spelat Castleville
 • Kollat på förhäxad
 • Kollat på förhäxad
 • Kollat på förhäxad
 • Kollat på once upon a time
 • Kollat på once upon a time
 • Spelat Castleville
 • Lämnat böcker på biblioteket
 • Spelat Castle Ville
 • Lagat mat
 • Spelat Castleville
 • Tränat (käre Shaun T hemma vid datorn)
 • Köpt biljetter till Anton (kommer hit på torsdag, wiie)
Och nu ska jag duscha och kolla på film.


Tråkdag

Mensvärk idag, så jag har inte orkat göra alla de saker jag skulle hinna med idag. Bland annat lite jobbsökningar och så. Får skjuta upp dem till imorgon. Blö.
Pallrade mig ner till biblioteket i alla fall och lämnade lite filmer. Bland annat den gamla versionen av Moulin Rouge. Dags att se den nya nu då, så att jag har något att jämföra med. Eller ja... ny och ny haha. Något säger mig att de kommer vara vääldigt olika i alla fall.
Oh well, nu ska jag lämna datorn och laga lite mat istället! Kycklingpaj med bacon, tomat och allt vad jag nu hittar.

Au naturelle?

Det blev sju km och ett abs pass igår, och nu har jag träningsväärk. Idag har det blivit arbetsförmedlingen, jobbsök och shopping på elf. Nomnom. Hoppas på att produkterna kommer i veckan!
Förresten så har jag försökt jobba på att få tillbaka min naturliga hårfärg de senaste veckorna. Kan ju säga att det går sisådär. Efter två avfärgningar är detta resultatet:
Var är det för feeel på mitt hår? Vägrar släppa färgen. Det är nog inte meningen att jag ska vara naturlig.

-

Man kanske ska masa sig ut i solen och springa nu?

Frustrerad.

Så här har jag kollat igenom alla förhäxadavsnitt och sett fram emot att äntligen få veta hur Prue dog. För av någon anledning missade jag alltd det avnittet när jag var liten. And hey, guess what! Det FINNS inte! Det går varken att ladda ner eller streama eller ens hitta på youtube. Det SKA finnas ett 23:e avsnitt i säsong 3, men det finns inga länkar eller ingenting. Vad jag kunde hitta när jag googlade runt var två svar: att Shannen Doherty äger rättigheterna till det programmet, och vägrar låta det sändas, eller att regissörerna tyckte att det var onödigt att visa vad som hände efter Prues död eftersom de ändå visste att hon inte skulle vara med i fortsättningen. Det sista låter weird, så jag väljer att rikta min irritation på Doherty. Jäkla Prue. OH WHY DID YOU HAVE TO DIEEE???

~

Kan bero på att jag har pms och blir tårögd för allt, men wow...

Vet ni vad jag hatar?

Att dammsuga. Det är högt på min lista över saker-som-skapar-irritation. Resten av städningen är ingen fara. Jag kan till och med nästan njuta av att damma, tvätta golvet och städa toaletterna, men dammsugning får mig att vilja strypa någon. Med vad som helst förrutom dammsugarslangen. Jag blir arg av att dammsuga. Den enda roliga delen är när man kommer till köket och det rasslar konstant i röret för att man har så mycket skit på golvet, men alla andra rummen är en pina.  Den bara fastnar överallt, eller så kör man över sladden så att den fastnar i hjulen så att man inte kan dra dammsugaren framåt. Aaaah, nej, jag borde definitivt skaffa en självgående dammsugare.

-

Bastudörr fixad och allt. Har suttit ute på trappan och solat och kollat på förhäxad. Mucho nice.
Nu blir det till att dra hem och städa, gogogo!

Una basudörr

Sitter hemma hos min fader och väntar på att ta emot en dörr-leverans. Satt här i några timmar igår också, men det hade tydligen blivit något missförstånd så de dök aldrig upp. De har parkerat utanför nu, men står bara där. Ingen kliver ur bilen. What to do? haha.

Så idag har det inte hänt så mycket

Har känt mig så sluskig senaste dagarna att jag kände att en yttre putsning var nödvändig. Gjorde alla de där ocharmiga sakerna som killar inte vill veta att tjejer gör, och känner mig äntligen lite fräsch igen. Aah.
Fortsatte med mina shorts också, men eftersom vår symaskin har en tendens att bara göra trådklumpar av alltihop så gick det sisådär... Gav upp för ett tag sen. Ska se om den funkar lite bättre efter lite vila under natten.
Nu blir det till att kolla på Förhäxad.

Fredageeen

Så, i torsdags hade jag min sista dag som telefonförsäljare, och jag måste säga att det är ganska skönt att slippa. Det var inte riktigt min grej. Har redan börjat söka massa andra jobb, så jag hoppas att jag hittar något snart.
Hade en riktig hurt-dag i fredags som började med en promenad nio på morgonen, och fortsatte med besök hos arbetsförmedlingen, banken och och några ställen där jag lämnade CV. Så blev jag äntligen klar med att sy upp mina älskade orangea byxor och satte igång med något weird kreativit projekt med min jeansshorts. Vi får se hur det går med det... Helt slut på kvällen i alla fall, då Anna, Zuza och Pernie kom över för bastu, mat och xbox. Det blev tyvärr inget av xboxen ock kvällsmaten åts halv elva. Var så trött att jag kände mig helt bakis dagen efter.
Blah. Givande dag.

Godmorgon

Nu blir det jobb.

Ibland inser jag vilken tur det är att jag inte bor ihop med min pojkvän

Dagar när man kommer på den fantastiska idén att locka håret utan att använda locktång.
Och inser att man inte ser något vidare ut utan hår.
Och något går lite fel...
Som tur var lyckades jag besegra clownmonstret och rädda dagen. Puh!

Godmorgon, people.

Sista jobbdagen för veckan är här och jag är på toppenhumör! Håller på och läser ut sista delen i Eragon, och det är så spännande :x När jag är klar med den kan jag äntligen läsa alla de andra böckerna som har legat och dammat ett bra tag i bokhyllan. Jag är en hejjare på att köpa nya böcker på bokrean, men de senaste åren har jag inte varit lika bra på att sen läsa dem (vilket också kan bero på att jag är korkad och råkade köpa de senare delarna i olika serier...), men nu jävlar.

En till måndag

Kom hem från Anton igår efter att ha varit där hela helgen. Stör mig att jag inte kan blogga hos honom. Får inte fram hemsidan D:
I alla fall så är det en heeeelt vanlig dag idag. Iväg till jobbet, ringa massa, äta frukt, ringa, äta mat, ringa, äta frukt, ringa och gå hem. Sen äta hemma, sitta vid datorn och sen läsa.
Och nu blir det frukost.

Det gick inge vidare igår alltså.

För de första hade jag mensvärk på jobbet. Inte speciellt farlig, men tillräcklig för att det skulle vara irriterade och obehagligt. Sen när jag ska äta lunch så lyckas jag på något sätt att missa öppningen i micron i stöta i kanten istället, vilket får följden att all min mat hamnar på golvet och diskbänken :C Lyckades rädda en tredjedel och fick köpa en macka istället. Blö. Idag hoppas jag på att få äta all min spaghetti.

RSS 2.0