Post-exam

Såååå idag hade jag mitt sista exam. Äntligen friii! Ryckningarna i mitt öga ökade hela veckan och idag och igår har det varit helt galet! Jag antar att min kropp försökte förtrycka stressen, men den tog sig ut genom ögat haha. Förhoppningsvis försvinner det efter lite fin sömn :3
Som planerat så firar jag friheten med lite Pride and Prejudice, och imorgon ser jag fram emot både en tur till Edinburgh och att hämta ut nyckeln till den nya lägenheten. Halleluliah!
 
 

Examperiod

Jag sitter mitt i examperioden just nu, och har därför inte bloggat så mycket, och kommer inte göra det förrän slutet av nästa vecka. Så himla mycket att plugga in. Har både sociologi- och psykologiexam att göra mig redo till och jag vet inte alls hur det kommer gå haha. Saknar svenska systemet där man vanligtvis inte måste läsa två extrakurser bara för att </3 Som tur är så hade vi en examensuppsats i religionen istället för ett prov, så den är redan avklarad!
 
En roligare nyhet är att jag och Oda äntligen har hittat en lägenhet! Vi har kämpat med det där senaste veckorna haha. Vi flyttar i slutet av nästa vecka. Då blir det till att dra till IKEA och shoppa loss :D fiiintfiiint!

Jag saknar lite Pride and Prejudice

Jag insåg idag att det var aaaaaalldeles för länge sen jag såg Pride and Prejudice. När mina exams är över så ska jag belöna mig själv med familjen Bennet och vacker pianomusik :D
 
 
 

RSS 2.0