Hejhopp

Idag känns som en sån där dag med extra stor risk att jag går ut utan byxor på mig (men jag har redan kontrollerat det tre gånger så det måste vara något annat jag har missat). Fick stressa iväg till tåget bara för att jag hade så himla svårt att bestämma vad jag skulle ha på mig haha. Det är svåra saker det där! Speciellt när det ska vara molnigt och kaaanske regna, men man inte vill svetta ihjäl sig om det blir varmt ändå...
Anywaays.
Började dagen med att äta en banan och jordnötssmör (nyttigt och bra haha) och sen täna lite. Hade glömt bort hur jobbigt det är att träna utan riktig frukost. Speciellt när passet ä cpjobbigt också! Sen blev det till att trycka i sig gröt och ägg och sen kasta sig på cykeln till stationen. Möjligtvis utan ett klädesplagg. jag har fortfarande inte kommit på vilket.

Finafina sommar :

Jag är glaaaaad glaaad glaaad idag, för att:
  1. Imorgon kommer pojken tillbaka från Norrland, efter att ha varit där i tre veckor, så jag ska åka till Örebro och pussa en massa på honom :D
  2. Hade en jättebra dag på jobbet!
  3. Bara litelitelite dagar kvar tills jag får träffa min Polack igen! <3
  4. Det har varit en mysdag med massa regn, vilket kändes trevligt för en gångs skull (trots att jag var tvungen att cykla i spöregnet).
  5. ...Nämnde jag att Matti kommer hem imorgon??
 
 

Hemflyttad!

Åhh, känns som att jag har bott på en sopstation senaste veckorna och äntligen kan andas igen! Har flyttat hem till Katrineholm igen nu, över sommaren, och samtidigt som mig flyttade även mammas man och hans döttrar in, så det har varit massor att rensa ut för att de ska få plats! haha. Alla mina grejer som jag bara mosat ner i källaren för att de inte fått plats var jag tvungen att ta itu med. Har varit ett berg av grejer över hela mitt golv så jag har knappt kunnat ta mig från datorn till sängen utan att trampa på en borste eller en bok eller ett papper eller skruv eller vad som helst. Men äntligen är allt borta :D Så nu känner jag att jag med gott samvete kan blogga igen! haha.
Men... vi tar det imorgon... Måste sova nu. Börjar jobba kvart över sju nästan varje dag, så det blir till att sussa tidigt. 
 
Godnattgodnatt!
 
Jag, syster och de nyinflyttade styvsystrarna i Paris :D
 

RSS 2.0