10 dagar till avgång

Det är bara lite mer än en vecka kvar nu innan jag åker tillbaka till Skottland och jag har halsont, mens och munsår. Det suuuger. Någon som vill byta? Känns som ett himla tråkigt avslut på ledigheten.
 
Härligt smickrande bild!
 
Det ska i alla fall bli kul att åka tillbaka nu. Längtar! Har varit asmysigt att vara här, men det det blir fint att komma tillbaka till lägenheten och börja fixa den i ordning. Kommer finnas en dammsugare där som väntar på oss <3 haha.
Måste skaffa internet dit dock. Har varit lite problem med det, men det ska väl lösa sig! Blir jobbigt annars.
 
Meeeen nu ska jag återgå till min bok! Ligger och läser The Novice av Trudi Canavan. Bra serie än så länge. Man tycker väl att jag ska ha växt ifrån den här fantasygrejen, men icke! :D

Låååångt lov

Ojojojoj. Länge sen :D Jag har varit så himla upptagen med att göra noll saker alls att jag inte har kunnat skriva haha. Jag har verkligen gjort i princip ingenting på det här lovet, vilket inte alls är så skönt som det låter! Jag behöver saker att göra!! Å andra sidan är min the Sims familj helt fantastisk, sååå I've got that going for me, which is nice.
Jag bor i Mattis studentrum för tillfället, vilket är både mysigt och påfrestandet. There is only so much you can do i ett litet studentrum. Men Jag har i alla fall hunnit träffa lite vänner och tränat och sånt. Synd bara att jag gjorde illa armen under ett snöbolskrig, så att jag nu bara kan träna ben och mage ett tag framöver. Börjar tröttna på det haha. Nuuu... ska vi kanske iväg och köpa lite godis :3 heheheheh
 

RSS 2.0