The Fault in Our Stars

Sjukt varmt idag och en massa tågförseningar. Svettades igenom min t-shirt halvvägs igenom tågresan till Katrineholm och fick knöla mer den gamla, svettiga i ryggsäcken, men på något sätt hade jag otrolig tur och blev bara tio minuter försenad, vilket betydde att jag hann gå och se The Fault in Our Stars med Zuza!
Största missen jag har gjort på länge var ju definitivt att gå och se den filmen utan näsdukar. Jag som har läst boken innan borde ju veta bättre?? Jag var i alla fall inte alls redo för pölen av tårar, snor och svett (det var väldigt varmt där inne också) som jag och min kropp tillverkade under de där två timmar och 15 minuterna. Tillslut hade jag gråtit så mycket att jag kände mig som en förkyld femåring med snorränder under näsan. Och det där otroligt jobbiga med att försöka snörvla tyst?? Helt olidligt! Stod tillslut inte ut längre utan var tvungen att smussla upp min svettiga tröja från ryggsäcken och i smyg torka över mitt snor på den. Mysig tjej, men det var antingen det eller sitta med nedgråten näsa och händer. Jag tror att jag har nämnt tidigare att jag lever mig in i filmer och böcker alldeles för bra? Gråter alltid som ett litet barn. Lite extra mycket till den här dock. SÅ bra film! Ni borde verkligen se! Om inte annat så för att se andra människor kämpa med att dölja att de sitter och bölar.
Freeedag.. NEEJ söndag!

OjojojOJOJ vad jag inte har bloggat alls på länge, men jag känner att det är dags igen!
Det är ju inte mycket i mitt liv som ni har missat. Senste tiden har i princip bestått av att jobba, ha ont i halsen och sitta klistrad vid etsy.com för att sukta efter kläder och heminredning jag inte har råd med. Jag längtar till den dagen då jag har en egen, mer permanent bostad med mina egna möbler, och peeeeengar till att inreda fint. Fram tills dess får jag nöja mig med att göra listor på etsy. Det blir fint den dagen jag blir rik och äntligen kan få det liv det var meningen att jag skulle leva; som home decor and fashion icon. Jag kan totally se det framför mig. Matti håller med. Han älskar ju ALLT jag har på mig! (.......)
 
And yes... once again så spenderar jag sommarjobbet med att torka bajs. SCORE! Jobbar dock i larmtjänsten den här gången och trivs asbra! Åker ut på trygghetslarm och så. Får rädda pensionärer i nöd! :D Mys att få bo i Örebro med Matti också, men svårare att hinna träffa alla vänner över sommaren. Kan inte alla bara bo på samma ställe?
 
Uhhh... och just det! Jag blev orangehårig i några dagar. Sådär superorangehårig. Det var skitcoolt i ett par dagar, men det var så extremt att jag fick panik och var tvungen att ta bort det efter det haha.
Typ såhär såg det ut:
 
 

RSS 2.0