Freeedag.. NEEJ söndag!

OjojojOJOJ vad jag inte har bloggat alls på länge, men jag känner att det är dags igen!
Det är ju inte mycket i mitt liv som ni har missat. Senste tiden har i princip bestått av att jobba, ha ont i halsen och sitta klistrad vid etsy.com för att sukta efter kläder och heminredning jag inte har råd med. Jag längtar till den dagen då jag har en egen, mer permanent bostad med mina egna möbler, och peeeeengar till att inreda fint. Fram tills dess får jag nöja mig med att göra listor på etsy. Det blir fint den dagen jag blir rik och äntligen kan få det liv det var meningen att jag skulle leva; som home decor and fashion icon. Jag kan totally se det framför mig. Matti håller med. Han älskar ju ALLT jag har på mig! (.......)
 
And yes... once again så spenderar jag sommarjobbet med att torka bajs. SCORE! Jobbar dock i larmtjänsten den här gången och trivs asbra! Åker ut på trygghetslarm och så. Får rädda pensionärer i nöd! :D Mys att få bo i Örebro med Matti också, men svårare att hinna träffa alla vänner över sommaren. Kan inte alla bara bo på samma ställe?
 
Uhhh... och just det! Jag blev orangehårig i några dagar. Sådär superorangehårig. Det var skitcoolt i ett par dagar, men det var så extremt att jag fick panik och var tvungen att ta bort det efter det haha.
Typ såhär såg det ut:
 
 

Kommentarer

Skriva något möjligen?:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-post adress? Endast för mina ögon ^^

URL/Bloggadress:

Kommentaren här:

Trackback
RSS 2.0