I'm baaaaack!

Hehehhe hej. Minns ni mig? Kort och glad och bosatt i Skottland? WELL NOT ANYMORE! Eller... De första två stämmer väl för det mesta, men jag är tillbaka i Sverige! Wohoooo, saknat mig??
 
Hade tänkt skriva det här inlägget för jättelänge sen, för att slippa förklara för alla varför jag flyttade hem, men det bara blev inte så, så nu har jag nog berättat det minst 25 gånger. För er som inte vet så tänkte jag i alla fall dra det en sista gång och sen hoppas på att lämna det ämnet för gott? :D
 
Som ni vet så pluggade jag psykologi i Skottland. En fyraårig utbildning som skulle ge mig kandidatexamen och sen tänkte jag läsa vidare och ta en masterexamen, men (för att göra det hela kort) så visade det sig att jag skulle behöva studera åtta år om jag läste klart i Skottland, istället för fem år som det är i Sverige, plus att jag hade varit tvungen att ha min praktik på sommaren (= inga sommarjobbspengar = paaaank), så det hela kändes ganska ovärt. Till råga på det så kände jag hela tiden att jag egentligen ville läsa i Sverige. Jag saknade min pojkvän, min familj, mina vänner, och så var jag lite trött på att betala dyr hyra och ändå gå runt och konstant frysa för att lägenheten var så dåligt isolerad. Jag hade en väldigt kul tid där och kommer sakna en massa människor, men det kändes liksom som att det var dags att åka tillbaka hem.
 
Så... vad gör jag nu? Jag är tillbaka där jag sommarjobbade i somras och försöker varva med att plugga till högskoleprovet. Inte det lättaste att komma in på psykologi i Sverige, men jag skaaaaa lyckas!
 
Puss och hej, leverpastej!
 
/Translation:
Helloooo. Remember me? Long time, no see, but I just stopped by to tell everyone who didn't know that I'm back in Sweden again. I decided to move back home due to many reasons, but the major one was that would have taken me 8 years to finish my studies in Scotland, compared to five years in Sweden. I'm gonna miss a lot of people, but It felt like it was time to go home.
So right now I'm working and studying for an exam that, hopefully, will let me continue my psychology studies here. It's difficult to get into psychology here, but I'm hopefull! Cross your fingers for me! :D
/
 

RSS 2.0